Ben de devamLı siviLceLerimden doLayı,kiLodan,saçtan şundan bundan stres oLan takıntı yapan biriyim. Hayatımızdaki en önemLi şeyin güzeLLik oLduğunu düşünmek zorunda bırakıLıyoruz çünkü etrafımızda sıfır beden,siviLcesiz suratLar ,canLı ve parLak saçLara sahip miLyonLarca kız var.Niyeyse gözLerimiz siviLceLerden yüzü görünmeyen,kiLodan nefes aLamayan insanLarı geneLde görmüyor.Daha iyisini istiyoruz.Çok normal :)
SöyLeyeceğim şu ki haLa yüzümde siviLce var fakat henüz 16 yaşında oLduğum için :) bunLarın geçeceğini biLiyorum.Kaç yaşında oLursa oLsun bir bayanın ciLdi temiz görünmeLi bence,işte bu yüzden ben baL kuLLanımını tavsiye ediyorum.BaL ciLdi temiz ve parLak gösteriyor kısa bir süre sonra ciLdindeki temizLiği karşıdakiLer de fark etmeye başLıyor.ÜsteLik baLa şunu katın şununLa karıştırıp yüzünüze sürün demicem direk kaLiteLi bir baLı aLıp yüzünüzün her tarafına sürün göz çevresi hariç en az 15 dk yüzünüzde bekLetin ve sora ıLık suyLa duruLayın. Sabah akşam bunu yaparsanız ve ihmaL etmezseniz yararı oLacaktır. BaLın içine az miktarda tarçın ekLeyerek de bu işLemi gerçekLeştirebiLirsiniz fakat tarçın miktarının çok oLmamasını öneririm çünkü hassas ciLtLerin neye tepki vereceği beLLi oLmaz :))
İyi denemeLer