Sivilceli Ciltler sivilceye ve sivilcenin bıraktığı kızarıklıklara son / denendi, onaylandı!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
B

__bal__

Ziyaretçi
merhaba güzelliğine düşkün site sakinleri,

bu gün dahil olmak üzere 1 hafta boyunca kullandığım ürünleri, fiyatlarını ve nelere iyi geldiğini yazacağım.

7 ürün, bir hafta ve pürüzsüz bir cilt!
özellikle cildi hassas olanlar için, çünkü bende ergenlikle uğraşan bir genç kızım ve sivilce sorunlarıyla oldukça fazla uğraştım.
çok çektim anlayacağınız ancak daha sonra önemli olanın cildi tanımak ve kasmamak olduğunu anladım.

size vereceğim tüyolardan biri kendinize ne olursa olsun güvenin! herşey kendine güvenle başlar ve biter, saçlarınızın ya da kıyafetlerinizin içine saklanmayın. siz saklandıkça başkaları daha çok görür sizi.

en sevdiğim sözlerden biri şudur: karşınızdaki insanın hakkınızda yaptığı yorumları önemseyin, o saklamaya çalıştıklarınızı en iyi görendir.

evet şimdi günün ürününe geçiyorum.

oldukça ucuz, her yerde bulabileceğiniz bir ürün. bir arkadaş tavsiyesiyle kullanmaya başladım ve inanın sonuç mükemmel oldu. cildim yağ oranını bir türlü dengeleyemediğinden! dolayı parlama sorunu yaşıyordum ancak bu ürün ona bile iyi geldi.

İsmi: Moos Sabunları.

ben gliserinli çeşidini kullanıyorum o yüzden yüzüm aynı zamanda yumuşacık oluyor. size de özellikle gliserinli olanı tavsiye ederim, ayrıca sedef hastalığı olanlara da çok iyi geliyor.

fiyatı ise sadece 5.50 TL.

deneyin ve fikirlerinizi söyleyin, kullandığım diğer mucizevi üründe görüşmek üzere. :icecream:

yaşın kaç canım
ben 24 yaşındayım ergenlikte yasamadgm sivilce sorunuyla yaşıyorum 2-3 yıldır
sadece sabun mu kullandın
ben ilaç da kullandım ama hepsi geçici-bu sivilcelerin kaynağını çözmek istiyorum aslında.kökten halletmem lazım
hap ya da lavanta çayı falan kullandın mı .sadece dışardan mı destek aldın yani

yaşın kaç canım
ben 24 yaşındayım ergenlikte yasamadgm sivilce sorunuyla yaşıyorum 2-3 yıldır
sadece sabun mu kullandın
ben ilaç da kullandım ama hepsi geçici-bu sivilcelerin kaynağını çözmek istiyorum aslında.kökten halletmem lazım
hap ya da lavanta çayı falan kullandın mı .sadece dışardan mı destek aldın yani

ergenlik yaşında hiç sivilce sorunu yaşamayıpta ileriki yaşlarda yaşanan sivilce sorunlarının önemli bi sebebi olabilir
bende hiç sivilce problemi yaşamamıştım şimdiye kadar. ama son 2 -3 aydır sivilcelendim sbebi ise yumurtalıklarımda kist oluşmasıymış
geçenlerde doktorun biri de söyledi sivilcelenme ileriki yaşlarda başlıyosa pco dedikleri bi rahatsızlık olabilirmiş.
umarım bu tarz bişeyin yoktur arkadaşım ama sen yine de ihmal etme bi doktora görün

ben 17 yaşındayım ancak sadece sabunla bitmiyor elbette iş.
çok büyük yardımı oldu ama tek başına idare etmiyor.
konuyu takip edersen diğer şeyleri de bulabilirsin, işine yarayacağına eminim. a.s

ben 17 yaşındayım ancak sadece sabunla bitmiyor elbette iş.
çok büyük yardımı oldu ama tek başına idare etmiyor.
konuyu takip edersen diğer şeyleri de bulabilirsin, işine yarayacağına eminim. a.s

baska napcaz? ayrıca moos sabun dedigi kükürtlü sabunmu oluo?

hayır moos kükürtlü bir sabun değildir arkadaşlar, moos sabunun markası.
bahsettiğim sabun gliserinli dediğim gibi, kükürtün sivilcelere özellikle yaz aylarında iyi gelmediğini biliyorum çünkü kükürt güneşle birleşince sivilceleri azdırır, sakın bu yanlışa düşmeyin.
bugün ekleyeceğim üründe sana yardımcı olabilir umarım.

hayır moos kükürtlü bir sabun değildir arkadaşlar, moos sabunun markası.
bahsettiğim sabun gliserinli dediğim gibi, kükürtün sivilcelere özellikle yaz aylarında iyi gelmediğini biliyorum çünkü kükürt güneşle birleşince sivilceleri azdırır, sakın bu yanlışa düşmeyin.
bugün ekleyeceğim üründe sana yardımcı olabilir umarım.

Konunu takip edeceğim canım. Benim ergenlikten beri başım belada bu sivilcelerle. Bakarsam geçiyo. Ama iki gün yüzüme bakmasaöm 3.gün çıkmaya başlıyo meretler... kaydirigubbakcemile3

:icecream:
merhaba güzelliğine düşkün site sakinleri,

bu gün dahil olmak üzere 1 hafta boyunca kullandığım ürünleri, fiyatlarını ve nelere iyi geldiğini yazacağım.

7 ürün, bir hafta ve pürüzsüz bir cilt!
özellikle cildi hassas olanlar için, çünkü bende ergenlikle uğraşan bir genç kızım ve sivilce sorunlarıyla oldukça fazla uğraştım.
çok çektim anlayacağınız ancak daha sonra önemli olanın cildi tanımak ve kasmamak olduğunu anladım.

size vereceğim tüyolardan biri kendinize ne olursa olsun güvenin! herşey kendine güvenle başlar ve biter, saçlarınızın ya da kıyafetlerinizin içine saklanmayın. siz saklandıkça başkaları daha çok görür sizi.

en sevdiğim sözlerden biri şudur: karşınızdaki insanın hakkınızda yaptığı yorumları önemseyin, o saklamaya çalıştıklarınızı en iyi görendir.

evet şimdi günün ürününe geçiyorum.

oldukça ucuz, her yerde bulabileceğiniz bir ürün. bir arkadaş tavsiyesiyle kullanmaya başladım ve inanın sonuç mükemmel oldu. cildim yağ oranını bir türlü dengeleyemediğinden! dolayı parlama sorunu yaşıyordum ancak bu ürün ona bile iyi geldi.

İsmi: Moos Sabunları.

ben gliserinli çeşidini kullanıyorum o yüzden yüzüm aynı zamanda yumuşacık oluyor. size de özellikle gliserinli olanı tavsiye ederim, ayrıca sedef hastalığı olanlara da çok iyi geliyor.

fiyatı ise sadece 5.50 TL.

deneyin ve fikirlerinizi söyleyin, kullandığım diğer mucizevi üründe görüşmek üzere. :icecream:

çok haklısın cnm en önemlisi kendine güvenmek.
bn sivilcelerimi çok takıyordm kendime güvenim gitmişti.
sonra kafama takmamaya başladım çünkü bn ne yapsam yine çıkıyorlardı ama kafama takmayınca bi kaç gnde azalmaya başladılar
bu arada sabunu da deneyeceğim tavsiyen için saol cnm

beklenmeyen bir rahatsızlık nedeniyle uğrayamadım konuma, çok özür dilerim arkadaşlar.

bugün size çok hoşuma giden, yağlı cildimin ihtiyacı kadar nemini sağlayan ve gerisini söküp atan bir nemlendiriciden bahsedeceğim.

ancak öncelikle bir konudan bahsetmek istiyorum. yapılan büyük bir yanlış var cilt bakımıyla ilgili sevgili site sakinleri;

Sivilceli cilde peeling ya-pıl-maz! evde de yapsanız milyon dolarda verip alsanız o peeling bir işe yaramayacak ve daha çok azdıracaktır sivilceleri. lütfen bu yanlışa düşmeyelim, geri dönülmez sorunlarla baş bala kalmayalım.

evet, şimdi ürünüme geçebilirim sanırım.

Ürün Adı: L'oreal Pure Zone 3: Nemlendirici.

bu nemlendiricinin sloganı tekrar yağlanmaya karşı nemlendirici. diğer pure zone ürünlerini tavsiye edemeyeceğim ama eğer yağlı bir cildiniz varsa nemlendiricisini mutlaka kullanmalısınız. yumuşacık ve pırıl pırıl bir cilt elde ediyoruz daha ilk haftadan.

Ücreti ise gayet uygun: 12.00 TL.

kullananalar varsa lütfen yorumlarını paylaşsınlar.

güzellikle kalın. zemuszemus

beklenmeyen bir rahatsızlık nedeniyle uğrayamadım konuma, çok özür dilerim arkadaşlar.

bugün size çok hoşuma giden, yağlı cildimin ihtiyacı kadar nemini sağlayan ve gerisini söküp atan bir nemlendiriciden bahsedeceğim.

ancak öncelikle bir konudan bahsetmek istiyorum. yapılan büyük bir yanlış var cilt bakımıyla ilgili sevgili site sakinleri;

Sivilceli cilde peeling ya-pıl-maz! evde de yapsanız milyon dolarda verip alsanız o peeling bir işe yaramayacak ve daha çok azdıracaktır sivilceleri. lütfen bu yanlışa düşmeyelim, geri dönülmez sorunlarla baş bala kalmayalım.

evet, şimdi ürünüme geçebilirim sanırım.

Ürün Adı: L'oreal Pure Zone 3: Nemlendirici.

bu nemlendiricinin sloganı tekrar yağlanmaya karşı nemlendirici. diğer pure zone ürünlerini tavsiye edemeyeceğim ama eğer yağlı bir cildiniz varsa nemlendiricisini mutlaka kullanmalısınız. yumuşacık ve pırıl pırıl bir cilt elde ediyoruz daha ilk haftadan.

Ücreti ise gayet uygun: 12.00 TL.

kullananalar varsa lütfen yorumlarını paylaşsınlar.

güzellikle kalın. zemuszemus

Ben kullanıyorum canım bu nemlendiriciyi. Benim için gayet sıradan bir ürün. Hatta biraz fazla kaçırısam parlama yapıyor.
Eğer ilk defa kullanıyorsan, ilk baştaki etkisi mükemmel ama cilt çabuk alışıyor ve tepkisiz kalıyor bir süre sonra.

nemlendiricilerin genel özelliği odur zaten tatlım, fazla kaçırmamak gerekiyor yoksa dediğin gibi parlamam ve daha fazla yağlanma yapar.
ben uzun süredir kullanıyorum ve çok yararını gördüm, her cildin tepkisinin farklı olduğunu düşünmek lazım tabi. :)

canım peki sen bu sabunu aktardan mı kozmetık dukkanından mı aldın

kozmetik dükkanından aldım canım, sanırım her yerde bulunan birşey.
en azından yalovada var. :)

kızlar zeytinyağlı sabun çok iyi geliyor.halamlar kendiler yapıyor doğal yani yüzümde sivilce bırakmadı hiç.evde duruyordu başladım kullanmaya iyiki başlamışım.tavsiye ederim..

bide benim yüzümde sivilce eksik olmuyor yaşım 26 ve minikkediğin dediği gibi pko var.yani yumurtalıklarda kistler:KK43:

X