Sivilceli Ciltler sivilceye karbonat(tatlı soda) çözümü mükemmelll kızlarr!!!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

esmer556

esmer barbie
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
44
0
36
3 aydır yüzümün her yerinde iltahaplı koca koca sivilceler vardı artık çıldırma derecesine glemiştim sokaga çıkamaz olmustum o derece yani her türlü ürün denedim kullandım hiçbir iişe yaramadı ama sonunda cok şükür eski güzelliğime kavustumm..mutlaka deneyin kızlar...karbonatla limon kolonyasını karıstırıp macun şeklinde olduktan sonra yüzünüze sürün kuruduktan sonra yıkayıp bebk pudrası kulllanın farkı göreceksiniz kızlarr:teytey::teytey:

valla benim başım 3 aydır bu sivilcelerle dertte ne denediysem olmadı bi arkadasım söyledi bunu uyguladım ve çook ii sonuç aldım

limon kolonyası yerine bi kaç damla limon sıkmak daha faydalı olabilir...
zira kolonyanın cilde faydasından çok zararı var

ben bu yöntemi çok önce limon ve karbonatla denemiştim yüzü çok kurutuyor yüzde 10 dakika kalması yeterli,bu karşımı sürdüğümde o kadar gerildi ki yüzüm 5 dakikada yıkadım tüm yağları emiyor sanki sonra gün boyu yumuşacık bir ten bence denenmeli

benımde 2 senedır başım dertte gitmediim doktor kalmadı ama hep tedavilerimi yarım bıraktım bi yerde okumuştum yoğurt ve karbonatın ii geldiğini bende denedim ve çok ii geldi gerçekten sivilcelerimin hepsi kayboldu ama bıraktım sora ve yine çıkmaya başladı e dolayısıylada tekrar başlıcamyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…