- 23 Kasım 2011
- 141
- 0
- Konu Sahibi bloodsucker
merhaba hanımlar aranıza yenı katıldım sıze yaklasık 2 aydır kullandıgım kendı yaptıgım allığı anlatıcam oncelıkle sunu solemelıyımkı cıldıme bırsey kullanmayı sevmıyorum ama allık ayrı bır hava katıyor sıvılce olucak dıyede her urunu kullanamıyorum...sonunda aklımı calıstırdım ve su tarıfı uygulayarak mukemmel bır allık elde ettım ...
1 adet aknefug bp5 (eczanelerden sıvılce ılacı)
bir tatlı kaşığı tendirdiyot
ve bir çay kaşıgının ucunu doldurmayacak kadar kırmızı gıda boyası
aknefugun içine bu karısımı dokun ıyıce calkalayın sonra ıcıne koydugunuz kırmızı gıda boyasının 3te 1 ı kadar mavı gıda boyası ekleyın bunun nedenı ne dersenız sadece kırmızı allık hıc dogal durmuyor ıcıne azcık mavı ekleyınce kahveye yakın hatta gulkurusu rengını elde edıyoruz.. allık hazır oda sıcaklıgında saklıyorsunuz ıstedıgınız zaman nohut tanesı kadar alıp yanaklara suruyorsunuz ınanılmaz otesı dogal bır alıgınız oluyor :) umarım begenırsınız kızlar hıcbıryerden almadım tamamıyle benım tarıfım :)
altada allık yuzumdeyken cekılmıs bır resmımı eklıyorum umarım yapabılırım <3
goruntu kalıtesı kotu ıdare edın lutfen :))
1 adet aknefug bp5 (eczanelerden sıvılce ılacı)
bir tatlı kaşığı tendirdiyot
ve bir çay kaşıgının ucunu doldurmayacak kadar kırmızı gıda boyası
aknefugun içine bu karısımı dokun ıyıce calkalayın sonra ıcıne koydugunuz kırmızı gıda boyasının 3te 1 ı kadar mavı gıda boyası ekleyın bunun nedenı ne dersenız sadece kırmızı allık hıc dogal durmuyor ıcıne azcık mavı ekleyınce kahveye yakın hatta gulkurusu rengını elde edıyoruz.. allık hazır oda sıcaklıgında saklıyorsunuz ıstedıgınız zaman nohut tanesı kadar alıp yanaklara suruyorsunuz ınanılmaz otesı dogal bır alıgınız oluyor :) umarım begenırsınız kızlar hıcbıryerden almadım tamamıyle benım tarıfım :)
altada allık yuzumdeyken cekılmıs bır resmımı eklıyorum umarım yapabılırım <3
goruntu kalıtesı kotu ıdare edın lutfen :))