sivilcesiz günlere

Ladyozge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
14
2
36
Konya
selam arkadaşlar 24 yasındaki ben hala bu yasa kadar sivilcelerimden kurtulamadım çok yağlı bir cilde sahibim... gitmediğim doktor denemedigim krem kalmadı her doktor bana dudak kurutan karaciğeri tüketen o meşhur ilacı önerdi kesinlikle hayır dedim şimdi ise dua...m diye bir ürüne başladım hep beraber takipte kalalım istedim ki sonuca ulaşırsam benim gibi çaresiz arkadaşlara yardımcı olmuş olurum dün kullanmaya başladım peeling ve bir yığın bakım cilt kremi sabah aksam kullanıyorum dün başladım 1 ay boyunca takipte olalım

Eklentiler

• image.jpeg
    113,5 KB · Görüntüleme: 74
canım bence aktif sivilcelerin varken peelinge bulaşma. daha çok yayar ve tahriş eder cildini

bana 2 ay süre verdiler iki aydan bişi kaybedeceğimi sanmıyorum denemekte fayda var .özellikle kremin ilk faydası deri altındaki sivilceleri de dışarı atacak içini temizlicekmiş gerçekten de bir hafta oldu bu belirtiyi görüyorum dua edin arkadaşlar ben atlatayım inşallah benim gibi olan herkese çare olsun

bu haftaki hali böyle sizce fark varmı ? sivilcelerin artması bile ilk başlarda bir olumlu bir gelişme

12.10 2015 itibari ile böyleee

Eklentiler

• image.jpg
    98,6 KB · Görüntüleme: 69
  • image.jpg
    104,7 KB · Görüntüleme: 95
canım cildin baya düzelmiş kullandığın ürünün adını paylaşabilir misin? ya da özelden mesaj atabilir misin? ben de aynı sıkıntı ile bayadır uğraşıyorum da yardımcı olursan sevinirim..

06.11.2015 bugun itibari ile böyle kullanmaya devam

Eklentiler

• image.jpg
    121,3 KB · Görüntüleme: 55
  • image.jpg
    123,6 KB · Görüntüleme: 56
haci sakir iyi geliyor sivilceye kurutuyor.. bende hic olmadi ama bi arkadasim kullaniyordu.. sizinde ins düzelir fotolara baktim ve iyi gidiyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…