Sivilceli Ciltler sivilcenin iltihabını bir günde dışarıya çıkartmak için?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Astronomer

fragile cosmos
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
335
1
selam kızlar;
ya benim iki kaşımın arasında bazen bi sivilce çıkıyo hep aynı yerde ama.. aslında sivilce değil önce hassasiyet olarak başlıyo sonra şişiyo sertleşiyo ve kızarıyo iltihap var mı yok mu içinde bilmiyorum. furacin filan sürüyorum ama çıkmadı içindeki daha. daha önce sivilcenin çıkacağını hissettiğim zaman hep diş macunu filan sürerek söndürürdüm. ama bu seferkinde geç kaldım. bi de mübarek öyle bir yerde çıkıyo ki dokununca kafamın arkasında bir yer ağrıyo!! hatta dokunmayınca bile ağrı yapıyo..sinire baskı mı yapıyo ne.. :KK50::KK43: bu sivilceye ne sürsem de iltihabını dışarıya atsa?? çünkü atarsa en azından bir kereliğine bir daha orda onun çıkmayacağını düşünüyorum gözenek açıldığı için.:KK59: napıyım sizce bi yol biliyo musunuz bunu bir gecede çıkarmak için? :KK59:

biliyorum :79:
parmagini sirkeye batirip uzerine masaj yaparsan iltihabini hemen alir. bir gunde alirmi bilmiyorum bende cok sivilce olmaz. onemli bir gun oncesi sivilcelenince esim bunu tavsiye etmisti ve sivilcesiz gidebilmistim o onemli yere. sen iki saatte bir tekrarla.belki bir gunde gider.

limonu üzerine sertçe sürerseniz iltihap bir noktaya toplanıp çabucak dışarı atılır

mrb arkadaşım aynı sorunu yaşayan biri olaraktan kesin çözüm öneriyorum.üzerine terramisin sürüp beklet mutlaka dışarı atıyo.ben hep öyle yaparım.eğer gece bekleteceksemde sürdükten sonra üstünü kapatıp yatarım ertesi gün boommm
ama ince tabaka halinde değil biraz kalıplı sür.

limonu üzerine sertçe sürerseniz iltihap bir noktaya toplanıp çabucak dışarı atılır

kesinlikle limon hani ooo icinden hucreleri falan cikiyorya oyle ez be onlarla beraber sur yat aksamdan hatta her aklina geldiginde suyunu sur emin ol gececektir...gecmis olsun

arkadaşlar çok teşekkür ederim hepsini denicem bugün dönüşümlü olarak :KK16: ama malesef terramicyn alma şansım yok bugün ama; onu da bi ara evde bulundurucam inşallah :KK34: teşekkür ederim kızlar gerçekten inşallah bi nolcaksa our şu sivilce çok fena alnımın ortasında kafama baskı yapıyor yaw :84:

X