Sivilceli Ciltler sivilcem geçiyor ;arkasında kırmızı izler bırakıyor ne yapabilirim...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

leylalyel

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
195
0
belirli dönemlerde özellikle bıyık ve dudak çevremde tek tük sivilce çıkıyor.sonra sivilce gidiyor ama arkasında kırmızı izler bırakıyor.benim gibi olup çözüm bulan varsa yazabilir mi? sıkıldım artk...

kızlar bu sitede çok fazla kişiye tavsiye ettim yine ediyorum ellezza salyangoz kremi

Merhaba,
Öncelikle bebiş için tebrikler!
Benzer konu gebe bir bayan tarafından soruldu. Daha sonra bu konu Almanya'ya iletildi. Cevap olarak: kozmetik ürünlerde bu tür yan etkiler araştırılmamasına/klinik çalışmaların yapılmamasına ragmen, Drula bünyesindeki doktorların incelemesi sonucunda, gebe ve emziren anneler de herhangi bir sakıncası olmadığı yönünde. Ürün ilaç olmadığı için kana geçip ordan süte geçmesi zor!Tabii son karar sizin...

Madem gebeymişsin canım, bephanten merhem kullanabilirsin :) Bu arada tebrikler

Peki biliyormusunuz ki ne gibi yan etkileri olabilir bepanthen in bu durumlarda ve direkt tavsiye edebiliyorsunuz...!!!Bence lütfen biraz daha dikkat edelim ürün tavsiyesinde...

Peki biliyormusunuz ki ne gibi yan etkileri olabilir bepanthen in bu durumlarda ve direkt tavsiye edebiliyorsunuz...!!!Bence lütfen biraz daha dikkat edelim ürün tavsiyesinde...

Bephanten'in gebelerde kullanımının tehlikeli olmadığını biliyorum ve bunu tanıdığım eczacılara dayanarak söylüyorum zaten. Burda ürün satma çabası var gibime geldi. Zaten bayanın kendisi ister kullanır ister kullanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…