• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli yağlı ciltlere öneriler

Zuzusssssssss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2019
2
0
1
30
Kızlar selam benim sivilceli ve yağlı bir cildim var. Şu yaşıma kadar bi düzen tutturamadım cildime yvres rocher kullanıyorum ama malesef o da tırt. Eczanelerde birsürü ürünler var bioderma la roche posay falan aynı zamanda daha uygun fiyatlı gratis lerde neutrogena falan da var sizin böyle bir cilde sahip olup da bana tavsiye edebileceğiniz yıkama jeli tonik vs Ürün varmı acaba

La roche posay denenmeli bence. Tanışma kiti de var. Beğenirseniz devam edersiniz. Markanın temel hedefi hassas ciltler olduğundan bana cok iyi geldi. Ama sonra pahalı geldi. 🤣🤣 heryerde bulunan nivea köpükten kullanıyorum. Veeee sudocrem. Bildiğin pişik kremi bana iyi geldi. Büyük sivikcen olursa imeks kullanıuorum bi kaç gün. Ortaya karışık takılıyorum. 🤣🤣🤣

La roche posay denenmeli bence. Tanışma kiti de var. Beğenirseniz devam edersiniz. Markanın temel hedefi hassas ciltler olduğundan bana cok iyi geldi. Ama sonra pahalı geldi. 🤣🤣 heryerde bulunan nivea köpükten kullanıyorum. Veeee sudocrem. Bildiğin pişik kremi bana iyi geldi. Büyük sivikcen olursa imeks kullanıuorum bi kaç gün. Ortaya karışık takılıyorum. 🤣🤣🤣

Yaa la roche posay ı da kullanmıştım ben ama sanki bioderma daha iyi gelmişti ama dediğin gibi kesin değil yani bi tonik bi jele vercem 200 lira sonra işe yararsa şans :) neutrogena turuncu serisi var uygun fiyatları denesemmi diyorum yada bi cildiyeye mi gitsem ay bıktım yaaaa :((

Kızlar selam benim sivilceli ve yağlı bir cildim var. Şu yaşıma kadar bi düzen tutturamadım cildime yvres rocher kullanıyorum ama malesef o da tırt. Eczanelerde birsürü ürünler var bioderma la roche posay falan aynı zamanda daha uygun fiyatlı gratis lerde neutrogena falan da var sizin böyle bir cilde sahip olup da bana tavsiye edebileceğiniz yıkama jeli tonik vs Ürün varmı acaba
Kil maskesinden başka bir şeyin faydasını görmedim ben cildim aşırı yağlıdır parlak parlak gezerdim loreal in okaliptuslu kıl maskesini kullandım düzenli olarak çok iyi dengeledi sebumu denemeye değer bence

Yaa la roche posay ı da kullanmıştım ben ama sanki bioderma daha iyi gelmişti ama dediğin gibi kesin değil yani bi tonik bi jele vercem 200 lira sonra işe yararsa şans :) neutrogena turuncu serisi var uygun fiyatları denesemmi diyorum yada bi cildiyeye mi gitsem ay bıktım yaaaa :KK43:(
Valla cildiyenin verecegini ben sana söyliyim. Tetradoks ya da monodoks hao veriyor antibiyotik. Sonra nadixa gibi aile hekiminin bile yazabileceģi bir ilaç. Aktifse sivilceler clyndoxyl mi neydi ondan. Ben her seyi denedim o
Param yettiğince. Artık cildimi tanıdığımı düşünüyorum ihtiyacına göre bir şeyler yapıyorum. Neutregenadan ben memnun kalmadım. Lorealin pure zone serisi iyiydi ama nemlendiricileri çook kötü oldu artık. Tek yol deneme yanılma. 🤷🏻‍♀️

Yahu bu sudocremin sivilceye etkisi nedir sivilceler icin kremler diye arattığımda hep sudo çıkıyor 🤣 tamam bebek poposu gibi pürüzsüz olsun diyoruz ama bu kadar da düşmedik diye söyleniyorum 😅🤣🤣🤣

Yaa la roche posay ı da kullanmıştım ben ama sanki bioderma daha iyi gelmişti ama dediğin gibi kesin değil yani bi tonik bi jele vercem 200 lira sonra işe yararsa şans :) neutrogena turuncu serisi var uygun fiyatları denesemmi diyorum yada bi cildiyeye mi gitsem ay bıktım yaaaa :KK43:(
ben de karaciğeri bozan sivilce ilaçlarından tut aktardan bitkisel şeyler alıp kullanmış ve hiçbirinden fayda görmemiş biri olarak turuncu neutrogenayı önermiyorum. yüzümü yıkadıktan sonra burnum alnım parıl parıl parlıyor. çok korkunç. benim bu zamana kadar ennnn çok beğendiğim topicremin yüz yıkama jeli oldu. dermatoloğum yazmıştı ve almıştım. yüzü kurutmadan derinlemesine temizliyor. siyah noktaları bile bantsız yok ediyor. isterseniz dermatoloğunuza danışarak bir deneyin.

Kesinlikle sihirli sabunu önerebilirim. Cildi parıl parıl yapıyor kullanan çoğu kisinin öncesi sonrasına bakıldığında insan inanamıyor 😂 eğer almak isterseniz mesaj ile size bilgi verebilirim

Back
X