Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Pudra, Fondöten, KapatıcılarSivilceli ve akneli ciltlere pudra onerisi ?
Arkadaslar malum sivilce ve izlerinden muzdarip bi insanim ve o kadar kararsizimki aklim karisti dogal duracak bir pudra ve ayrica bronz allik arayisindayim yardimci olabilecekmisiniz ?
off bu sivilcelerr benimde başım büyük beleda neler deniyorum olmuyor bazen vazgeçip bende sürüyorum pudrayı fondotenii pudram youngbland 120 tl civarı olması lazım birde aynı markanın fırçası onuda yıllar önce 70 tl ye almıştım öneririm cnm
O da biraktiktan sonra tekrar cikartiyor diyorlar birde istah aciyormus yan etkisi cok oluyor diyorlar hormon oldugu icin . Birde ben hipofiz adenomu hastasiyim dogum kontrol kullanmamda yasak :2:
O da biraktiktan sonra tekrar cikartiyor diyorlar birde istah aciyormus yan etkisi cok oluyor diyorlar hormon oldugu icin . Birde ben hipofiz adenomu hastasiyim dogum kontrol kullanmamda yasak :2:[
geçmiş olsun cnm ben yazz 24+4 die bi hap kullanıyorum yan etkisi çok çok az bende mide bulantısı baş ağrısı hiçbirini yapmadı onu kullanabilirmisin bilmiyorum ama aklında bulunsun dr kontrolinde olmak şartıyla
Arkadaslar malum sivilce ve izlerinden muzdarip bi insanim ve o kadar kararsizimki aklim karisti dogal duracak bir pudra ve ayrica bronz allik arayisindayim yardimci olabilecekmisiniz ?
sebamed in sivilce örtücü kremini alın ve üzerine rimmen london stay matte pudrayla geçin sivilce örtücü kremin en açığı bile koyu olduğu için pudrayla dengeler pudranında kurutucu etkisi var bu arada bende bu ara izlerimi böyle kapatıyorum sivilceler geri oluşmuyor hemde
sivilceli ve sorunlu bir cildiniz varsa kesinlikle Physicians Formula'nın ürünlerini tavsiye edebilirim. Mineral bir makyaj markası. Ve piyasadaki diğer mineral makyaj markalarına göre biraz daha uygun. ben Mineral Sıkıştırılmış Pudra'sının en açık rengini kullanıyorum. tek eksiği fazla bir renk skalası yok. tek başına kapatıcılığı yüksek değil; ama çok hafif. fondotenini de kullanıyorum zaman zaman, kullandığım başka markaların yüzüme verdiği ağırlık bunda yok. Kapatıcı amaçlı da yine pek çok ürünü var.
yalnız ürünün internet fiyatı ile eczane fiyatı arasında epey bir fark var. benim kullandığım pudranın int. fiyatı 48 TL şu an. ürünleri bir inceleyin isterseniz.