Sivilceli Ciltler Sivilceli lekeli ciltlerde kantaron yağı mucizesi

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Ben denedim lekem için ekstra 4 sivilcem cikti sürpriz yumurtaaa
Onlarda iz kaldı kullanmayın derim..

[QUOTEyasazzan12, post: 37143235, member: 606002"]Ben denedim lekem için ekstra 4 sivilcem cikti sürpriz yumurtaaa
Onlarda iz kaldı kullanmayın derim..[/QUOTE]

Hadi yaaa
Yarin aliyim diyordum

Bende yuzumdeki izlerden sikayetciydim simdi kantorun yagi kullaniyorum baya azaltti zaten mikroo oldurme ozelligi oldugu icin yenilerinin cikmasinida engelliyor

Bende akne roza hastasiyim hamilelikte cok abartı cildim bozulmuştu doğumdan sonra azaldi ama bu hastalik tamamen bitmedi hep uğraştım 4 yil sonra.lazer tedavisi oldum biraz iyi oldu simdi tekrar ikinciye yeni hamileyim ve yüzüm pul pul ve sivilceler cikmaya başladı ilk hamilelikte yaşadığım cilt probleminden dolayi korkuyorum bu yağı kullansam.acaba.iyi gelirmi

Ben buradaki yazılardan esinlenerek 4 gündür geceleri cildimi temizleyerek kantoron yağından sürdüm. Sonuç harika. Cildim pürüzsüz birgörünüm almaya başladı. Herkese tavsiye ederim. Konuyu başlatandan da Allah razı olsun teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…