Sivilceli Ciltler Sivilceli lekeli ciltlerde kantaron yağı mucizesi

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

mursh

9 şubat 82
Kayıtlı Üye
Merhaba Kızlar ;

Ben yüzümdeki devasa sivilceler ve sonrasında kalan izlerden müzdariptim.Denemediğim kozmatik ürünü maske peeling ev yapımı bitksel maskeler hiç bişey kalmadı.Özellikle adet dönemlerimde çıkan stress ve sıkıntıyla abaran koca sivilceler yüzümü maf etti.Önce bir cildiye uzmanına gözüktüm ilaclar kremler herşeyi denedim.Sivilcelerim öle küçük iltihaplı sivilceler gibi deildi.Doktor bile mantara çevirmiş gibisnden bişeyler söledi.Sivilcelerim geçse bile izleri kalıyordu.(iğrenç bir görüntü yüz için)20 gün sonra gene aynı yerlerden aynı büyüklükte cıkıyorlardı.Çok şeyler denedim.Çalıştığım için 1 gün izin günüm var onuda evde maske yapmaya harcıyorum.Yoğurt maskesi,Kil maskesi,Kahve maskesi,çeşit çeşit yağlar.Avon satan arkadaşım benden zengin oldu

Kantaron otu die bir ot var.Tazesini bulabilirseniz ne ala.Kantaronu cam bir şişenin içine koyup istege gore yarısına kadar olur uzerıne gececek kadar olur zeytin yağı koyup 40 gün güneşte bekletiyorsunuz.Rengi 40 günün sonunda ateş kırmızısı oluyor.Elde ettiğiniz bu yağı aklınıza gelebilecek herşeyde kullanabilirsiniz.

Ben sivilcelerimde denedim.Sonuç süper daha sadece 3 gece sürdüm böle olamasına ragmen renkleri acıldı ve sıvılceler kurudu.Eliniz yandı ocaktan sobadan fırında herneyse surun bunu ayı ne acı kalıyor ne ız.Kış aylarındayız vücudunuz kırılır gıbımı oldu ıcın 3 4 gun 1 tatlı kasıgı hastalıktan kurtulun.Yane aklınıza gelebılecek heryerde kullanılabılecek dogal bir ilaç.Bebeklerin pişiklerine çok ii geliyor.Pişik kremi olarak kullanabilirsiniz.Saç kürü olarakta kullanılabilir.Saç dökülmesi ve kepeği engeller.Hepsi tarafımdan denenmiş şeyler.Tamamen bir doğa mucizesi benim için kantaron yağı...

Eğer evinizde yapma imkanınız yoksa aktarlardan temin edebilirsiniz.Fakat kaliteli olduğundan emin olun.Kantaron otu bahar aylarında çiçek açtığında toplanması önemlidir.Çünkü şifa çiçeklerindedir.

Ben denedim çok memnun kaldım ve sizinle paylaşmak istedim.Boşuna kozmetik ürünlerine para yatırmayın.Bütün o ürünlerde bitkilerden yapılmıyormu zaten...

Cok enteresan. Denesem mi diye gecti icimden. Ama bilemedim. Yagli urun kullandigimda sivilcelerim aziyor buyuyor ve yuzume yayiliyor. Ben kantaronun cayini iciordum. Sasirdim yaginin bu sekilde kullanim alani oldugunu okuyunca..
Ne kadar sure uyguladin bunu_? Sivilce ustune mi_? Sivilceyi olgunlasma asamasinda mi kurutuyor_? Yoksa sadece izler icin mi cozum_? Merak ettim

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım ben hiç böle bir durumla karşılaşmadım.Yani yayılması veya buyumesı gıbı.Antioksidan özelliği var bu yağda onun için sivilcelerini kurutuyor.Bende 4 gundur uyguluyorum sadece aksamları suruyorum.Yüzüm pamuk gibi oldu ve sıvılcelerım kurudu.Lekelerin renkleride açıldı.Koyu kahve rengiydiler.Benden sana tavziye elınde kantaron varsa cok az yapıp dene zararını örmezsın diye düşünüyorum.Tabi vücudunu sen daha ii bilirsin.Ama bende sonuc mukemmel :)

ben daha önceden kantaron yağı aLmıştım ewde var. direk onu sürsek oLmaz mı =) ??

Tabikide olur zaten aktarlarda satılıyor.Fakat orjınal olması onemlı.Merdiven altı üretimi ise faydasını göreceğini sanmıyorum.

Ama güvenilir bi yerden aldıysan kullan tabi işe yarıyacaktır.

cnm bi sorum daha oLacak şimdi bu sarı kantaron ve kırmızı varmıs bnm ki kırmızı yanLısLık yapmıyım de mahvoLmasn suratm

cnm bi sorum daha oLacak şimdi bu sarı kantaron ve kırmızı varmıs bnm ki kırmızı yanLısLık yapmıyım de mahvoLmasn suratm

Cnmm elindeki yağın ateş kırmızısı renginde olması lazım.Benim bildiğim kadarıyla kantaron otu sarı renklı onu zaytın yağıyla guneste beklettiğinde kırmızı renklı bır yağ çıkıyor ortaya.Bu yağ sarı kantarondan yapılıyor.

hmmmm çünkü ben aLırken kırmızı mı sarı mı diye sormuşLardı ben kırmızı kantaron aLdm demekki bu yanLıs en iyisi ben direk otunu aLıp yapiyim bunu böyle oLmicak

kantaron otunun çayı içilirse sakinlik dinginlik ve cesaret werirmiş arkadaşlar dr ömer çelakıl söylemişti bunu :) bende sarı yağını alıp sürem bari orama burama

hmmmm çünkü ben aLırken kırmızı mı sarı mı diye sormuşLardı ben kırmızı kantaron aLdm demekki bu yanLıs en iyisi ben direk otunu aLıp yapiyim bunu böyle oLmicak

Bencede cnm en saglıklısı hem kendın yaptıgın ıcın ıcınde rahat olur bır haftaya cıkıyo zaten rengı ama bekledıkce dahada etkılı oluyor.

kantaron otunun çayı içilirse sakinlik dinginlik ve cesaret werirmiş arkadaşlar dr ömer çelakıl söylemişti bunu :) bende sarı yağını alıp sürem bari orama burama

Bende hemen denıcem ısım nedenıyle cok gergın ve sınırlı oluyorum.Bunuda ogrendıgım ıı oldu

ben yazın tazesinden yapmıştım şuan elimde 1 su bardağına yakın ölçüde kaldı.bende yazın güneşlenirken sürüyordum yanmak için..ama bitmek tükenmek bilmeyen sivilcelerime sürmek aklıma gelmemişti inşallah işe yarar bende sürmeye başlıyım bugün..

tüm yüze sürüp bekletmek mi gerekiyor?bende 30 yasindan sonra cikan sivilcelerden sikayetciyimde:-9

tüm yüze sürüp bekletmek mi gerekiyor?bende 30 yasindan sonra cikan sivilcelerden sikayetciyimde:-9

butun yuzunede surebılırsın sadece sıvılce olan yerede sana kalmıs ben butun yuzume suruyorum yumsacık oluyor yuzum.ince bi tabaka halınde yatmadan 2 3 saat once sur hıc sılme zaten yagı emıyor tenın ole yat sabah yuzunu sabunla yıkadıktan sonra(ben cogu zaman ıslak mendılle sılıyorum)tonıkle sıl mutlaka fayasını gorursun.

nasıl bronzlaştırıyormuydu peki :) bende denicem yazın ıse yarıyorsa :)

Aynen böle bir görüntüsü oluyor arkadaşlar evde yapılanın

Buda kantaron otunun çiçekli hali :89:

Kantaron mucizevi bi ot. Ben mide bağırsak rahatsızlığım için içiyodum çok faydasını gördm. Uzun vadede bağırsak hareketlerini düzenliyo mideyi rahatlatıo. Kişiyi rahatlatıo dinginleştiriyor. Ben çayını içiyodum şahsen .Ama zeytin yağı mucizesini de şurdan bliyorum ki; biz küçükken annemler hep bu yağdan evde yapar ve bulundurur biz biyerden düşüp bacakları dizleri parçalayınca direk sürerlerdi ertesi güne yara kabuk bağlardı ki çocuklarınızda da bunu deneyebilirsiniz. Ama sanırım ozmanki zeytin yağları hakiki yağdı. hakiki zeytin yağı bulmak lazım.
bende çok fena sivilcelerden muzdaribim. 4ay önce birden yüzümü sardı anlayamadım daha öncesine kadar yoktu. Doktora gttm verdiği toniktr kremdir kullandm hikaye.. Şimdide hamileyim ilaç kullanamıyorum bitkisel şeyler denemek istiyorum. Kendi çapımda kantorunu demleyip pamukla yüzüme sürüyodum. Ama yağı daha etkili olabilir sanırım denemek lazım....

Katılıyorum kantaron yağı gerçekten mucize! 2 gün önce bende de her ay aynı yerde çıkan sivilcelerm çıkmaya başladı,başta biraz oynadım ama daha sonra iz kalcak korkusuyla kantaron yağı sürdüm,günde bir iki defa.çok iyi geldi resmen söndüler, herkese tavsiye ediyorum,rahatlıkla tereddüt etmeden kullanabilirsinz.Ayrıca geçen ay kardeşimin eline kaynak çay döküldü ve çok kötü yandı,düzenli olarak kantaron yağı sürdü,hiç bir iz kalmadı

ben bugün çok güvendiğim bi aktardan kantaron yağını aldım ve sivilcelerime denicem,mutlaka sonucu yazarım,ama sorum şu olacak:benim aldığım yağ kırmızı değil,sarı..acaba hazır olduğu için içine konulan koruyucu maddelerden kaynaklanıyo olabilir mi??HAZIR KANTARON YAĞI ALIP DA SİVİLCELERİNE KULLANIP İYİ SONUÇ ALAN OLDU MU??

benimde bacağimda tuhaf bi renk olusmustu,bende bi yağ sürmüştüm ama ne yağı olduğunu bilmiyordum,annem getirip vermişti,,meğer kantaronmus geçen gün söyledi,,,kendisi de güneş lekeleri için kullanıo,bayağı geçirdi,,,ama benim kullandığım yağ kırmızı diil,açık kahverengiydi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…