Cilt Bakımı Ürünleri Sivilceli Karma Ve Tüm Ciltler İçin Çok Yararlı Birşey.

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Pudy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
176
20
Merhaba Kızlar Uzun Zamandır , Siteyi Takip Etmekteyim Gerçekten Güzel Faydalı Bilgiler de Öğrendim Birazda Ben Paylaşıp Sizlere Faydası Olabileceğini Düşündüğüm Şeyleri Paylaşayımda Herkes Faydalansın İstedim.Cilt problemi malesef herkeste bulunuyor bende dahil ve gerçekten çok zor iyileşen bir cilt tipim olduğu için , aynı zamanda aslında ben pek fazla böyle krem v.s katkı maddeleri şeylere pek inanmam ama gerçekten faydasını gördüğüm ve halan kullanmakta olduğum şeyleri sizinle paylaşayım istedim.Şimdi Herkes Bakıyorum Bir Jel Yüz Yıkama Falan Filan Yazmış :) Evet Hepsinin bir faydası muhakkak vardır ama genelde yan etkilerinide görüyorsunuz.Doktorumun tavsiyesi olarak kullandığım ve hakikaten çok faydasını gördüğüm ve sizlere tüm cilt tiplerine aynı zamanda 0 yan etki ile gerçekten güzel bir cilde sahip olmak isteyen sevgili hanımlar sırayla size yazayım

YÜZ YIKAMA
1.
Avene 'nin Bir Fransız Markası ve Genelde Cilt Problemleri Yaşayanlar için üretilmiş faydalı bir yüz yıkama jeli.Ciltteki kaşıntılar egzama hatta sedef hastalarına dahi iyi geliyor.Sivilceli ciltler , yüzlerdeki lekeler herşeye çok çok iyi geliyor ve yıkadıktan sonra ciltte kuruma gerginlik hissi vermiyor. Kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum. Sabah 1 kere akşam yatmadan sadece 1 kere yıkayın ve bırakın.Nemlendirici olarakta gene aynı markanın sivilceli ve lekeli ciltler için nemlendirici özelliği olan kremi var onuda alabilirsiniz.Yıkadıktan sonra peçeteyle yüzünüzü kurulayın çok bastırmadan kreminizi sürün 10 - 15 saniye çok hassas ciltlerde yanma hissi olabiliyor ondan sonrası muhteşem tabi. Kullanan arkadaşlar 15 gün boyunca kullandıktan sonra ciltlerindeki parıltıyı pürüssüzlüğü ve canlılığı gördükten sonra bana yazsınlar eminim teşekkür edecekler. Fiyatı Jel : 35-50 tl arasında birşey. Nemlendirici Kremide Aynı Civarda Belki Biraz Pahalı Ama Gerçekten Hakkediyor.

2.
Tabi pahalı bulan arkadaşlarımız içinde tavsiyem var.Bal Özlü İnci Tozlu Sabun veya Kükürtlü ardıç sabun Bunlarda Tavsiyemdir.Bu 2 Sabun sivilcelere özellikle kükürtlü ardıç sabun birebir lekelere gerçekten 2-3 içerisinde farkedeceğiniz kadar etkili ekonomik olarakta fiyatları 5-10 tl arasında birşey. Güzelce yüzünüzü makyajınızdan arındırın daha sonra bu iki sabundan kükürtlü ardıç sabunu yüzünüze sürün hatta dahada faydasını görmek istiyorsanız maskeleme yapın bir iki damla ılık suyu damlatın ve yüzünüzü iyice sabunlayın yüzün köpürmeden maske şeklinde olsun.5-10 dakika bekletin yüzünü gerilecek yanacak ama ardından ballı inci tozlu sabunla yıkayıp yumuşatın ve yatıştırın.2-3 gün boyunca elle temas etmezseniz lekelerinize eminim farkı farkedeceksiniz.Aktarlarda Bulabilirsiniz.

3.
Haftada 2-3 Kere Yüzünüzü Durularken Soda İle Durulayıp 5-10 dakika sonra Nemlendiricinizi sürebilirsiniz.Herderde deva :)İçindeki asitler yüzümüze çok faydalı unutmayalım.

4.
Yüzümüzü Çeşitli Şeylerle Yıkıyoruz Ama Genelde Sıcak Su Kullanıyoruz. Sıcak Su yararlı değil arkadaşlar ne saça ne başa ne yüze ne cilde erken yaşlanmak isteyen varsa devam etsin o yüzden yüzümüzü ılık veya soğuk suyla yıkayın.Sıcak Suyla Yıkamak Var Olan Sivilcemizi çoğaltmaya Davetiye Çıkartmak..

SAÇ DÖKÜLMESİ İÇİN;

Kızlar Sade Hacı Şakir Kalıp Sabunu alın iyice köpürtün kafanızda iyice 5 dakka bekletin şampuanları atın bir kenara kimyasala son :) 15 gün sonra %95 e kadar saç dökülmeniz alacaktır.KESİN CÖZÜM ! boyalı yıpranmış hertürlü saça birebilir.İyice Durulamayı Unutmayın :)

şimdilik benden bu kadar

Merhaba,
Ben de yaklaşık 6 yıldır babe kullanıyordum, yağlı bir cildim var, sivilce den ziyade gözenek ve siyah nokta problemi yaşıyorum. Babe nin ürünlerine cildim artık alıştığı için cevap vermiyor, yeni bir ürün arıyordum. Avene in hangi ürünlerini tavsiye etti acaba doktor, ya da siz hangisini kullandınız, çünkü pek çok çeşidi var.

Avene nin Karma Ve Kuru Ciltler İçin Yüz Yıkama Jeli , Bir de Sivilce Kremi :) 2 sini kullansan eminim iyi gelicektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…