Cilt Bakımı Ürünleri sivilceli ciltlere gunes kremi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

sude0616

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2009
1.070
136
kizlar yuzum sivilceye yatkin gerci suan bu problemi hallettim cok sukur 1.5 aydir rahatim beyaz tenliyim ve baharda cillerim acyip artar suan loreal gunes kremi kullaniyorum ama bana yagli geliyo bildiginiz yagsiz kaliteli bi gunes kremi varmi garnier oil free yi duygum ama bulamadim henuz bilginiz varsa yazarsaniz cok sevinirim :CüvCüv:

canım benim ben rosacea diye bir cilt rahatsızlığından muzdarip olduğum için doktorum bana avene cleanance solaire 40 faktörlü güneş kremini önderdi..küçük ve turuncu renkte kabı..özellikle yağlı olup ta sivilce yapmasın lütfen diye doktoruma söylemiştim..o da komedon yada sivilce yapmaz hatta sivilceli ciltler içni çok uygundur diye bu ürünü önerdi bayadır kullanıyorum..eczane de ürün için aynı şeyleri söyledi..fiyatı 50 tl..kullanmayı arzu edersen varsa gittiğni bir dermatolog ona sorabilirsin....

burda doktorum yok ama avene ni biliyorum canim yalniz sivilcedede kullanildigini bilmiyodum cok teskkur ederim hemen arastiricam

ben garnierin güneş kremini kullanıyorum süt kıvamında benim de cildim aşırı beyaz nemlendirici olarak sürekli kullanıyorum dışarı çıkarken çok hafif bi dokusu var 20 faktör ama başarılı bi araştır bakalım farklı bi ürünü var mı sadece yüz için

X