• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler sivilceli ciltlerden anlayanlar bakabilir mi bi lutfen??

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

magiccball

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
43
5
28
Ankara
Arkadaslar merhaba. Ben onceden sivilce lekesi cekiyordum. Lekeler icin acnelyse locoid expigment kullaniyordum. Son zamanlarda daha dogrusu son 1 ayda dehset bir sekilde sivilce cikti. Cildiyeye gittim munderm jel ve akneflox verdi. Kullaniyorum suan onlari. Simdiye kadar butun urunleri kullanmisimdir nerdeyse. Isotrexine benzettim yapisini mundermin. Kullanan var mi daha once? Birde bugun antibiyotikli pudra surunce cildim yandi sebebi ne olabilir? Yanmasi 2-3 dakikaya gecti. Simdide madensuyuyla limonu karistirip buzluga attim birde onu surecegim. Yardimci olun lutfen oneriniz varsa onerin.

Acnelyse başta deri altında ki sivilceleri dışa vurur sonra kurutup temizler. Ama ne yaparsanız yapın devam ediyorsa ilaç tedavisi daha kesin bi çözüm olur

tabi ki hiçbir şey ilaç tedavisinin yerini tutmaz , belki de ilaç yan etki yaptığı için o şekilde etki göstermiştir. Limon suyunun ve deniz suyunun sivilcelere iyi geldiğini biliyorum eğer firsatınız varsa denize girmeye çalışın sık sık . http://www.kadingibi.com/sivilce-maskeleri burdaki maskelere de bakabilirsiniz.

Bu munderm jeli doktor verdi dün bana.
Emziriyorum ve bunu biliyor. İlacın içinde emzirme döneminde kullanmayın diye iki tane uyarı var.

Şaşırdım kaldım. Emzirirken kullanmak doğru mu şimdi?

Arkadaslar merhaba. Ben onceden sivilce lekesi cekiyordum. Lekeler icin acnelyse locoid expigment kullaniyordum. Son zamanlarda daha dogrusu son 1 ayda dehset bir sekilde sivilce cikti. Cildiyeye gittim munderm jel ve akneflox verdi. Kullaniyorum suan onlari. Simdiye kadar butun urunleri kullanmisimdir nerdeyse. Isotrexine benzettim yapisini mundermin. Kullanan var mi daha once? Birde bugun antibiyotikli pudra surunce cildim yandi sebebi ne olabilir? Yanmasi 2-3 dakikaya gecti. Simdide madensuyuyla limonu karistirip buzluga attim birde onu surecegim. Yardimci olun lutfen oneriniz varsa onerin.

Herkese merhaba, ben yıllardır bu siteyi aktif takip ediyorum fakat üyeliğim yoktu, aranıza yeni katıldım yani :)
Konuyu görünce tecrübelerimi iletmek istedim. Arkadasım ben bundan 5 6 sene önce cok ciddi sivilce problemi yaşadım, hemde 3 sene. Yuzumde igne batıracak yer kalmamıştı sivilceden. Bu arada bu sürecte özel bir hastanede çalışıyordum ve düzenli olarak kontrollerimi yaptırıyordum. Sivilceye sebebiyet verecek hic bir saglık sorunum yoktu. Buna ragmen insan icine cıkamayacak durumdaydım ve intiharın eşigine kadar gelmiştim. Psikolojim alt üsttü. Öncesinde bebek gibi pürüzsüz olan ve tek bir siyah nokta dahi olmayan yuzum bi anda tanınmaz hale geldi. Bu sürecte bitkisel ne varsa kullandım. Evde yapılan dogal maskelerin belki hepsini denedim fayda etmedi, cilt doktorumun verdiği ilacları duzenli olarak kullandım fayda etmedi. 3 sene cektim. Sonra clindoxyl jel yazdı doktorum. En son bunu kullandım. Hic bir ilacın yada bitkisel maskenin, yağın kilin gecirmediği yüzlerce sivilcemi 15 günde bitirdi. Ve bir daha da cıkmadı. Üc yıldır sivilcesiz bi yuzum var ama tabi ufak tefek sivilce lekelerim benle kardeş kaldı. Onları geciremiyorum :( ama sivilceler konusunda clyndoxyl jel bir mucize.. Bilgine. Belki denemek istersin..
Sevgiler

Arkadaslar sivilcelerinizden kurtulmak icin bana mesaj atabilirsiniz. Kendi kullandigim ve faydasini gördüğüm ürünler hakkinda bilgi verebilirim ayrica bu urunlerle sivilcelerinizden kurtulacaginiza garanti veriyorum :)

bendede aynı sorun vardı ısotrexsini vermişti doktor ama hiç bi faydasını görmedim . daha sonra arkadasımın tavsiyesiyle cleotin t adlı losyonu kullandım bitane bile sivilcem kalmadı bırakalı 1 seneye yakın olmasına ragmen hiç sivilcem cıkmıyo denemediyseniz deneyin bu losyonu ins faydası olur sizede

Back