Cemile95 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ekim 2015 15 0 86 29 21 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Cemile95 #1 Selam arkadaşlar sivilceli ciltler için hangi fondoten pudra ve allik kullanıyorsunuz essence yagsiz fondoten kullanan ve memnun kalan var mi
Selam arkadaşlar sivilceli ciltler için hangi fondoten pudra ve allik kullanıyorsunuz essence yagsiz fondoten kullanan ve memnun kalan var mi
vivelafrance Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 8 Ocak 2012 1.129 959 123 22 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Cemile95 #2 Ben tonik kullanıyorum La roche Posay, sonra su bazlı fondoten.. Loreal, Maybeline, MAC vs. Akabinde de şeffaf pudra T bölgeme. Su bazlı fondotenler iyi duruyor, pudra kullanınca mat fondotene gerek kalmıyor. Mat fondoten donuk bir şey zaten.
Ben tonik kullanıyorum La roche Posay, sonra su bazlı fondoten.. Loreal, Maybeline, MAC vs. Akabinde de şeffaf pudra T bölgeme. Su bazlı fondotenler iyi duruyor, pudra kullanınca mat fondotene gerek kalmıyor. Mat fondoten donuk bir şey zaten.
G gonulozlem Guru Kayıtlı Üye 15 Nisan 2011 14 2 286 İstanbul 27 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Cemile95 #3 Cemile95 .!.: Selam arkadaşlar sivilceli ciltler için hangi fondoten pudra ve allik kullanıyorsunuz essence yagsiz fondoten kullanan ve memnun kalan var mi Genişletmek için tıkla... Farmasi nin ürünlerini kullanıyor kızım 15 yaşında sivilceleri var.Ayrıca sivilceler için çay ağacı yağını kullanıyor Farmasi nin.1 haftada % 50 civarında azalma oldu.http://www.farmasimarketing.com/marketing/default.aspx?RefId=f0138bcf-30dd-4b1e-a802-faa1f5eb93ac
Cemile95 .!.: Selam arkadaşlar sivilceli ciltler için hangi fondoten pudra ve allik kullanıyorsunuz essence yagsiz fondoten kullanan ve memnun kalan var mi Genişletmek için tıkla... Farmasi nin ürünlerini kullanıyor kızım 15 yaşında sivilceleri var.Ayrıca sivilceler için çay ağacı yağını kullanıyor Farmasi nin.1 haftada % 50 civarında azalma oldu.http://www.farmasimarketing.com/marketing/default.aspx?RefId=f0138bcf-30dd-4b1e-a802-faa1f5eb93ac