Sivilceli Ciltler sıvılcelı cıltler ıcın cok ıyı bır fondoten

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

pkzzpkzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
55
0
sıvılcelı bır suratım var sonunda sıvılcelerımı arttırmıcak bır fondoten buldum fakat benım sole sorunum var cıldım kuru gıbı nemlendırıcı surmedımmı cok kotu oluyor kuruyor ama sole bır sorunum var fondoten fılan surdugumdede bellı bır sure sonra cok yaglı gıbı oluyor suratım cok kotu oluyor bu hangı marka olursa olsun nemlendırıcı surmeden fondoten surdugumdede kabuk kabuk oluyor cok kuruymus gıbı oluyor cıldım ne yapacam ben bır turlu anlamadım lutfen bana yardım edın yaa

benım fondotende sıvılce yapmıyor en son ıyı bır fondoten aldım fakat sadece bunda degıl hangı fondotenı kullanırsam kullanım ılerleye saatlerde hemen cıldım cok yaglı oluyor ve akıo sankı hangı marka olursa olsun buna bır care yokmu yaa:KK43:

avonunun calming effect fondotoneinini kullanıyorum su bazlı memnununum..ama cildinizi temizlemdn uyumayın..

cildine hava aldıracak bir ürün kullanman lazım fiyatları biraz pahalıdır ama lancome ve shiseido ürünlerini öneririm sana bende max factor kullanıodum ama cildimi daha çok yağlandırıyodu yani almışken cildin için iyisini alman önemli

ve cilt kuruluğun için makyaj yapmadan yarım saat önce falan yüzüne krem sürüp nemlendir kuruluk sorunu bende de var çünkü sivilceleri geçircez derken kuruttuk vichynin gül özlü kremi var onu önerebilirim sana cnm

benımde kullandıgım mıneral makyaj jane ıredale markası kalıtesızde dııl aslında bırde nıyeyse hangı markanın olursa olsun aynı sekılde oluyor bır cozumu yokmu bunun yaaa

X