sivilceli cilt için fondöten

eva19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
8
0
arkadaşlar hepinize merhaba ben aranıza yeni katıldım :)
öncelikle, bu başlık daha önce açıldıysa özür diliyorum sizlerden. benim sorum şu olacak; sivilceli bir ciltten roaccutane ile kurtuldum. fakat hala cildim sivilce üretmeye hazır bir durumda :KK70: çabuk yağlanıyor, yediğime içtiğime dikkat etmediğim bir günün hemen ardından güne 3 4 adet sivilceyle uyanıyorum. geçmişteki sivilcelerimin izleri duruyor. yeni çıkanların izleri de buna ekleniyor tam çıldırmalık bir durum açıkçası :84: bende artık bu izlerimi kapatmak ve bakımlı görünmek istiyorum. allık, pudra ile makyajımı daha güzelleştirmek istiyorum. ama çok korkuyorum. sizce ne yapmalıyım?

öncelikle her türlü fondeten sivilceli cildi daha kötü yapar..ama nivea pure serisi gayet başarılı olmuş

bence sivilceli cildine makyaj ürünleri kullanma ve arada sırada 1 çorba kaşığı elma sirkesi iç bu sivilcelere iyi gelir eğer illaki fondöten istersen m.a.c. öneririm piyasadakilere pek güvenme hepsi daha beter sivilce çıkarıyor ben macden çok memnunum hiç sivilce yapmıyor

ikinize de çok teşekkür ederim kızlar çok sağolun ilgilendiğiniz için :KK54: :KK71:

la roshe posay yada bioderma bü tür problemli ciltler için çok güzel ürünler üretiyorlar sadece eczanelerde var :KK34:

X