Selam arkadaşlar
20 yaşındayım. Yüzümde küçük küçük sivilce ve pütürler var. Normalde fazla belli olmuyorlar ama bazen çok azıyorlar. Sivilcelerim azdıgı zaman yüzümün goruntusu beni çok rahatsız ediyor açıkçası. Sizce bir fondoten veya pudra kullansam yüzümde daha da fazla sivilce çıkar mı yoksa sorun olmaz mı? Fondotenden korkuyorum ama pudra o kadar da zarar vermez herhalde. CADIARZU Siz ne dersiniz?
pudra kullan,eve geldiğinde temizlediğin sürece sorun yaşamazsın,bekletme yeter ki.
bana cilt dr um akneli oldugum dönem,özellikle pudrayı önerdi,yağ oranını dengeliyomuş cildin.
clinique pudra kullan bence.fondoten işine hiç girme derim.
pudra kullan,eve geldiğinde temizlediğin sürece sorun yaşamazsın,bekletme yeter ki.
bana cilt dr um akneli oldugum dönem,özellikle pudrayı önerdi,yağ oranını dengeliyomuş cildin.
clinique pudra kullan bence.fondoten işine hiç girme derim.
mineral fondöten kullanabilirsn,ben id bare kullanıyorum,bunun dışında renkli nemlendiriciler de kapatıcılık sağlıyor ben uriage spf 50 renkli nemlendirici kullanıyorum güzel kapatıyor ama sürmesi zor pek tavsiye etmem clinique deneyeceğim
sakın bebek pudrası falan kullanmayın hiç bir pudrayı da bence fondotenden çok daha fazla kapatıyor gözenekleri ayrıca kanserojen olduğunu duyduğumdan beri hiçbir yerime pudra sürmüyorum . Fondöten iyi marka alın alırsanız. la roche un yüz temizlemesini kullanın ve la roche ürünleri bana en iyi gelen bir çok şey denemiş biri olarak .
emin değilim ama iyi bir fondoten kullandığınuzda ve uzun süre bırakmadığınızda yüzünzde sonra laroche la yıkayın fondoten kurutuyor bile sivilceleri . kuruttuğu içinde yaşlandırıyor tabi . yalnız çok fazla kalmasın yine de yüzde ve dışarı çıkarken mutlaka güneş kremi kullanın yağsız olanı tavsiye ediyorum . ya da hello care hem güneş kremi hem kapatıcı yerine de geçiyr . tabi uzun kalırsa gözenekler tıkandığı için sivilceler atabilir