(sivilceli ) bayanlar yeni cilt dostumuz onu kullanmamızı bekliyor..

selena19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2012
1.115
0
bildiğiniz üzere sivilceler başımızın belası hatta tam bir sülükk..

ne yaptysam geçmedi. doktor reçetesiyle kullanılan ilaçlarr kremler vs vs ama 1 ay öncesinde yaşlı bir teyzenin otobüste sivilcelerin tek çaresinin bebek pudrası ile limonu krem haline getirip yüze sürülmesiymis.. ki hiç fena gelmemişti otobsten iner inmez gittim spermarkete aldım gerekenleri makyajmı temizledikten sonra karısımı yüzüme sürdüm 20 dkika bekledikten sonra soğuk su ile temizledim ardındanda gül suyu ile cildimi nemlendirdimm.. ve inanın bebek cildi gibi olmuştuu.. lekelerin renginin açıldığını fark ettim 1 aydrda düzenli olarak devam ediyorm.. ayrıyetten lekesi olan arkadaslara portakal yağınıı kullanmalarını öneririm.. sorularınızı bekliyorm..

canım bak bide visine göz damlasını al sivilcenin üstüne damlat bebek pudrasıyla sür bunları faydasını göreceksin eminim geçiriyo bende denedim

senin aldığın bebek pudrası ne markaydı bide kaç paraydı ben eczaneden alabilirmiyim bide hangi marka gül suyu kullanıyorsun ?

Ben yapmayin derim yillllllaaarrrrr oncee yapmistim tek ise yaradigi nokta sivilceleri azaltirken gozenekleri genisletiyo olmasi sakin haaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…