Sivilceli Ciltler Sivilcelerree kükürtlüü sabunn mutlaka bakınn!!!!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

volvoxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
53
1
96
İstanbul
Arkadaşlar yıllarca sivilcelerimle ugraştım sürmediğim krem kür kalmadıı ve de bizamandan sonra aktar aktar dolaşıpp kürr yapmakta sıktıı..eniştem kükürtlü sabun alsaana eczaneden dedi ben genççken sürerdimm falann.bende herseyi denedim bunu denesem nolur diyerek eczaneden koza marka skükürltlü bi sabun oldum 3lira degerinde..
her akşam yüzümü onla köpürtüp 5 10 dk yzüzümde kurutuum yemin edrim hiçbişey kalmadıı 1 2 yıl önce sivilce sorunum gitti sadece regl dönemi stresli sınav dönemlerinde yanagmda 2 3 tane çıkıyorr hemen yine kükürtlüyü sürüom sabha bişey kalmıyorrr
cildim çok yaglıydı artık kuru bir cildim varr..nbereye gtsem yanımdan eksik etmiyorum.
tabi sadece kükürtlü sabuna da baglı değilim peeling de yapıyorum aklıma esersee tonik sürerimm sonra gül suyu nemlendirici aklıma geldikçee artık problemsizz bi cildim varr çok uzun tuttum ama gerçekten herkesin fayda görmesini istedgmden dolayııı
tanıdıgm herkes uyguladı bunuu

bende kullanıyorum kukurtlu sabun acayıp kurutyo cıldı ee buda bızım gıbı sıvılceye meyillilere super gelıyor...

gunde 2 veya 3 kez canm.. amaa benm sıvılcelerımı sabun gecırmedı belkı yaglı cıldımın kurumasınaa etkı etmıstır..zaten hala tedavı goruyorum ınss gececekler 2_3 ayaa... ilaçalarımı duzenlı kullanırsam =))

aysra günde sadece bir defa kullanmanıı önenerim bakarsın çok kurursa cildin brz dinlendirrirsinn nemlendirici peeling klasik şeyler bunları ihmal etme sodayla yüzünü yıkamayı ihmal etmee kükürtlü sabun yaglı ciltleri kuru yapıyoorr vede anındaa kimsede yaglı cilde ssahip olmak istemezz kurruyu nemlendirmekl kolayy .özellikle gece yatmadan yuaaprsan daha ii olur sabaha kuru bi cilt ve de sönmüş sivilcelerr herkese göre değişirr ben hemen etkisini görüorum nezmn çıksa sürüyorum 2gündee bişicik kalmıyorr

anladım canım ben hap falan kullanmak istemiyorum geçici çünkü bırakınca hep yeniden çıktı şimdiye kadar. yaz mevsiminde çok yağlanıyor cildim.kükürtlü sabunun yanında başka neler kullandın sen.

kızlar bende kullandım bir süre günde 2 kez olmak üzere... Evet cildi kurutuyor ama ne yazıkki sivilce sorununu çözmüyor. Suratınızda dönem dönem çıkan 3 4 sivilce varsa geçirir, ama sivilceleriniz bir "sorun" ise ilaç kullanmadan veya sorunun ne olduğunu anlamadan hiçbirşey etki etmiyor

scarletsebnem haklsıın ama arkadşlar herkesin sivilce yapısı milktarıı çeşidii sebebii farklıııı
benim cildimin kurumaya ihtiyacı vardı bu sorunumu çözdüü kuru cilttede sivilce çıkmaaz ve .çıkmadıdaa
kullancagnz tüm ilaçlar tamamn gecirse dahi illaki bidaha sivilcer çıkıcak bir yada 2

ben soyucu ılac kullanıyorum kukurtlu sabundaa desteklıeyıcı amclı.. cunku kuruyan cılt daha cabuk dokuluyor =))

canım haklısın benim cildim yağlı değil ama sivilce sorunum olduğu için atlayıverdim bi anda öyle:) yani benim gibi olanlar varsa etki etmiyor ama kesinlikle kurutuyor doğru:)

kızlar benimde sivilce sorunum çıktı.22 yaşında doktora gittim yumurtalıkta kist varmış.ondan olabılır dedi.sadece çenemde çıkıyodu 1senedir.tabi izde bıraktı.bir sürü ilaç kullandım etki etmedi.vıchy ürünlerini aldım bir sürü para verdim oda etki etmedi.sonra kükürtlü sabun aldım.1 aydır sabah aksam onunla yıkıyorum ve yatmadan tretin krem sürüyorum şuan gerçekten 1 ay olmasına ragmen baya düzeldi.ama benim cildim çok yağlı belkı ondan etkili olmuştur.en azından deneyin zaten maaliyetide az.çünkü sivilce insanın resmen psikolojisini bozuyor.umarım işe yarar

benim sivilce problemim tok 2-3 tane çıkıyo arada alnımda çenemde ve az miktarda yanaklarımda sivilce izleri var onlar için etkili olur mu acaba

ben sebamed sabun kullanıyorum, sivilcelerim eskisi kadar çok çıkmıyor ama sivilce izlerim rahatsız edici çok, kimyasal peeling düşünüyorum

ya benimde denemediğim bi bu kalmıştı haziran ayında falan kullamaya başladım bende o koza markadan aldım ama o kükürtlü gibi değildi kokusu rengi sanki kimyasal bi sabun kullanıyo gibiydim.gittim baharatçıda satılan kükürt sabunundan aldım bilmem kaç yıllık markalar varya mehmethacı efendi gibi ondan aldım ve 2 aydır kullanıyorum geçirdimi derseniz çok fazla etki etmiyo çok yağlı bi cildim var ve cildimide kurutmuş değil :) ama yinede kullanmaya devam edicem zamandır nelki çaresi

arkadaşlar merhaba bende aynı derde yeni düşütüm hiç sivilcem yoktu ergenlik dönemimde bile olmadı parlak güzel bebek gibi cildim vardı yaklasık bir ay önce bazı sıkıntılarım yüzünden doktora gittim panik atak teşhisi koydu inanmayacaksınız ama sabahlı aksamlı günde 10nu buluo ictigim ilaçlar zorlu uykusuz yorgun bi alışma dönemi gecirdim antideprasanlarımla nitekim alıştımda fakat simdi her sabah uyandıgımda yeni bi sivilceyle güne merhaba diyorum inanın daha cok psikolojim bozuldu doktorum bagısıklık sistemmin cok ilaç kullandıgım iiçin zarar gördügünü bu şekilde yüzüme yansıdıgını söylüo ama inanın buna alışmak cok zor bende deneyecegim bu sabunu insallah iyi sonuclar alırım .teşekkürler...

kızlar kozanın kükürtlü sabununu bende denedm ve derim pul pul döküldü.aşırı kurutuyor cildi.cildinizin nem dengesini bozmayın bence sebamedin yeşil renk katı sabununu deneyin.ama özellikle katı sabunu.sıvı sabunu hiçbir işe yaramıyor.
katı sabunun içinde de bir miktar kükürt var ve koza kadar kurutmuyor.
diğerlerine göre fiyatı daha yüksek 10ytl civarı fakat cilt sağlığı bu,önemlilmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…