Sivilceli Ciltler sivilcelerle ilgili çok ilginç bir haber

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
S

selmaizmirli

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi selmaizmirli
(ALINTI)

Cihat Dündar, 1974 yılında Almanya’da doğdu. İlkokulda okurken sevilmeyen, istenmeyen, alay edilen bir çocuktu. Alnında, burnunda daha doğrusu yüzünün her yanında sivilceler vardı. İyileşmiyorlardı. Ailesi yılmadan onu cilt doktorlarına, dermatologlara götürdü. Ama fayda etmedi. Sivilceler arttıkça o, eve kapanıyor, okula gitmek istemiyor, huzursuz, mutsuz bir çocuk haline geliyordu. Doktorlar çare olmayınca, o da farklı çözümler aramaya başladı. Okuldan ayrılmış, neredeyse tüm bitki kitaplarını almış, sivilcelerine çare olacak bir şey bulmak için durmadan okuyordu.

Bitki özleri satan dükkânlar, odası ve mutfak üçgeninde geçen uzunca bir süreden sonra balla yoğurdu karıştırarak yüzüne sürmeye karar verdi. Bir haftanın sonunda, ailenin de şaşkın bakışları altında sivilceler iyileşmeye başlamıştı. İki hafta sonra artık sivilce izi bile olmayan bir cildi vardı ama okul hayatı bitmişti..

bal ve yoğurt mu:uhm:
ilk defa duydum:1shok:
gerçekten işe yarıomu,denediniz mi acaba?

Bioder'in yaratıcısı olan adamın hikayesi bu.. Güyya geçmiş ama herkesde aynı etkiyi yapmayabilir.. Yine de denemek lazım tabii.. Kolay bir şey sonuçta..

Bende daha çok sivilce yapıyor bal ve yoğurt..

Ama her cilt ayrı tabi...

Yoğurdu bilmiyorum ama balın antiseptik mikrop öldürücü özelliği var belki ondan işe yaramış olabilir.Bana da ilginç geldi diye paylaşmak istedim.Bu arada tabiki yağsız yoğurt olmalı bence yoksa gözenekler tıkanabilir yoğurdun yağıyla..

anaaa :bbo: ilginç fisfisfis
sağol paylaşım için :1hug:

bence balında hakiki bal olması önemli kızlar sahte balların içinde hiç de hoş olmayan şeyler oluyor çünkü
bu arada bende geçenlerde buna benzer bir formül okudu;
bir ksım balı bir kısım tarçın ile karıştırıp krem haline getiriyorsunuz ve akşamları uyumadan önce bu krem kıvamındaki karışımı sivilcelerinize sürüyorsunuz..2 hafta düzenli olarak yapıldığı takdirde sivilcelere kökten çözüm getiriyormuş kızlar ben denemedim sadece okudum nekadar işe yarar bilmiyorum..

ilgilc bende deniyecem arkadaslar paylasim icin tsk

evet bunu bende cok yapiyordum.hatta bununla ilgili konu acmistim.ben sürekli yapiyordum bunu ve cildime cok faydasi oldu,ne zamanki yapmayi biraktim yine basladilar.yazin daha faydali oluyor bu maske.ben icine bal,yogurt,karbonat ve bir iki damla limon koyup yapiyorum.gercektende cok iyi geliyor.en kisa zamanda yine baslayacagim.bu maskeyi yaptigim dönemler yüzümle alakali hicbir sorunum yoktu.yine güzelligin sirri buzdolabindan geciyor.kaydirigubbakcemile3

kesinlikle çok mantıklı cnm, tam yağlı ve light yoğurt arasında, yağ oranında en az %60 fark var ve sivilceden kurtulmak için yüze yağlı bir şey sürmek hiç doğru olmaz gibime geliyor kaydirigubbakcemile3

hem okul hayatı bitmiş diyorsun
hemde bioderin yaratıcısı olan adamın hikayesi diyorun
bioderin yaratıcı dermatolog hemide profesör
bu ne çelişki

hem okul hayatı bitmiş diyorsun
hemde bioderin yaratıcısı olan adamın hikayesi diyorun
bioderin yaratıcı dermatolog hemide profesör
bu ne çelişki

bioderin yaraticisi diyen kisiyle konuyu acan kisi ayni degil farketmedin sanirim.zaten alinti diye eklemis,bioder.in yaraticisi dememiski ve ben kendimde ayni konuyu baska bir sitede okumustum ,arkadas ordan buraya alinti yapmis sadece:1no2:

balla yogurdu bende kücükken cok denerdim.. annem kızardı kozmetik kullanmama maske olsun diye yapar verirdi elime..kaydirigubbakcemile3

ama bi işe yaramıyo yani sivilceler konusunda bende işe yaramıs olsaydı 8 seneyi aşkın bunlarla ugrasıyor olmaz ve şuan Roaccutane/zoretaninde careyi bulmuş olmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…