• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilcelerinizi nasıl geçirdiniz bi çağre arıyorum ! Yardımmm lütfen :( ?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

balbocegi35

Ayı balı bol bulunca orasına burasına sürermiş :)
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2013
12.321
8.575
448
hukuk
Çok büyük sivilce adet dönemimde bi kaç tane iltihaplı çıkıyor özellikle alın çene dudak üstü olarak. acnelyse tetradox imex elma sirkesi .... vs. bi çok şey denedim geçmiyor minik minik var pürüzlü gözüküyor ve geçtiğinde lekeleri kalıyor çok zaman sonra geçiyor. 21 yaşındayım 13 yaşımdan beri geçmiyor :( derdime bi çare ???

Son düzenleme:
Çok büyük sivilce adet dönemimde bi kaç tane iltihaplı çıkıyor özellikle alın çene dudak üstü olarak. acnelyse tetradox imex elma sirkesi .... vs. bi çok şey denedim geçmiyor minik minik var pürüzlü gözüküyor ve geçtiğinde lekeleri kalıyor çok zaman sonra geçiyor. 21 yaşındayım 13 yaşımdan beri geçmiyor :( derdime bi çare ???

13 yaşındaın beri geçmiyorsa mutlaka dermotoğa gitmelisin canım sana roaccutane verecektir büyük ihtimal doktor kontrolünde kullanırsan bidaha sivilcen çıkmaz inş kan testleri yaptıracaksın her ay düzenli tehlikeli bi ilaç mutlaka doktor kontrlnde kullanılması gerekiyor

13 yaşındaın beri geçmiyorsa mutlaka dermotoğa gitmelisin canım sana roaccutane verecektir büyük ihtimal doktor kontrolünde kullanırsan bidaha sivilcen çıkmaz inş kan testleri yaptıracaksın her ay düzenli tehlikeli bi ilaç mutlaka doktor kontrlnde kullanılması gerekiyor

çok zararı varmş korkuyorm biraz ya arkadaşm kullandı dudakları pul pul attı yüz deriri soyuldu saç dipleri kepek doldu çok kötydü hali doğal bi yolla geçeydi iyidi :(

öncelikle meraba ben 25e girdim ve yüzümde bir sivilce patlaması oldu ki bu yaşıma kadar herkes bana yüzüne ne sürüyon bebek gibi derdi.şuan hala tedavime devam ediyorum.öncelikle sivilce dönemlerimde çikolata,kızartma,cips çerez ve zeytin yağı yemedim.yağlı yemeklerden uzak durdum.pekmez ve mısır gevreğine dadandım süt pekmez ve mısır gevreğini her akşam ve kahvaltı sonrası tükettim ama kahvaltımı şahane yaptım.çay kahveyi azattım özellikle neskafe berbat sivilce yapar sivilce çıkan yüzlerde.bende bunlar asla sivilce yapmazdı ama bir anda kansızlık vitaminsizlik nedeniyle oktan koktan sebeplerle çıkmaya başladı.doktorlar anlamaz ama ben yıllarca bu sivilceleri araştırmış bir insanım.kan ve vitamin eksikliği çok etkili hatta ana sebep.çok uzattım:)sonuç olarak pekmez için veya benim yaptığım gibi hem yiyin hem için.sucak suyla karıştırıp içiyorum.elevit adında vitamin folik asit takviyesi kullanıyorum.antibiyotik alıyorum düşük dozda tabi doktor yazdı boğaz iltihabım var diye ama yüzümüde temizlemiş oldu:)birde kalan izler için tretin ve yoğurt limon ikilisini kullanıyorum ayrıca yıkama için jel ve sıcağa yakın suyla yıkıyorum ve asla havlu kullanmıyorum.pamuğu gül suyu veya yarı yarıya su ile karıştırılmış oksijenli su ile yüzüme tonik yapıyorum..şuan sadece hafif izler var onlarla uğraşıyorum çıbanlar ve sivilcelerden kurtuldum:nazar::nazar::nazar:çok şükür:(kafayı yemek üzereydim sizi çoook iyi anlıyorum.dediğim gibi beslenirseniz ve ilaç takviyesiyle bu işten kurtulursunuz..sevgilerimle:9::3:

doktorlar anlamaz derken yanlış anlaşıılmasın ben dana kadar çıbanlarla doktora gittim ve bana sivilce kremi verdi ben neden olabilir sebebini çözelimki kesin çözüm olsun dedim oda ben bilemem dedi:)))postaladı bu yüzden arkadaşlar sivilce için cildiyeye değil dahiliye veya kadın doğuma gidin orda kesin testler yapılıyor ve sivilce o şekilde kurutuluyor benim bebeğim var diye ben anca tüm yüzüm dolduktan sonra gidebildim oda dandik bi doktora denk geldim.sonrasında boğaz iltihabı oldu tabi sıkıntıdan:(hatta faranjite dönüşmüş.bana 300mg antibiyotik yazdı düşün doz bile beni iyileştirdi..artı vitamin takviyesi ve kan yapıcı yemekler çok önemli...:42:

Çok büyük sivilce adet dönemimde bi kaç tane iltihaplı çıkıyor özellikle alın çene dudak üstü olarak. acnelyse tetradox imex elma sirkesi .... vs. bi çok şey denedim geçmiyor minik minik var pürüzlü gözüküyor ve geçtiğinde lekeleri kalıyor çok zaman sonra geçiyor. 21 yaşındayım 13 yaşımdan beri geçmiyor :( derdime bi çare ?

elma sirkesini düzenli kullandınmı ?

elma sirkesini düzenli kullandınmı ?

Back
X