• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilcelerinizi anında kurutun ! :)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Mace

25.03.09 - M ♥ E
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
974
4
26
İstanbul
Kızlar Merhaba :79:

Sivilce problemi olanlar için paylaşmak istediğim,gerçekten çok işime yarayan bir yöntem var.

İhtiyacımız olan iki şey var.

Bebek Pudrası ve Limon :103:

Benim Kullandığım Bebek Pudrası;

$pudra.webp
Johnsons Baby Powder.Çok memnunum özellikle saçlarım yağlandığı zaman acil işim varsa yağı örtmek için kullanıyorum. Gayet başarılı,yüzümde de şu ana kadar yan etkisini göremedim.:16:

Limon da bildiğimiz limon :1:

Gelelim ne yapacağımıza, ihtiyaca göre 1 çay kaşığı veya bir tatlı kaşığı bebek pudrasına yeterli miktarda limonu sıkıyoruz. Amacımız krem kıvamını tutturmak.

Bu oluşturduğumuz karışımı sivilcelerimizin üzerine sürüyoruz. Yakacaktır. Korkmayın Mikroplar gidiyor demektir :16:

İyice kuruduktan sonra güzelce fazla ovuşturmadan çıkartıyoruz :) İhtiyaca göre her gün bile yapabiliriz :)

ben bu maskenin aynısına bir tek aspirin ekleyerek yapıyorum ergenlik sivilcelerim hiç iz kalmadan geçmişti şimdi de yapıcam gene :34:

Saçların yağlıyken nasıl kullanıyosun ?
Saçlarım çok çabuk yağlanıyo,bu yöntem işe yararsa çok sevinirim :21:

bende duymuştum bunu pudra serpiştirnce saçın yağlı görünümü gidiyo ama kötü görünmüyo mu ya :26::26:

bende limonun faydalarını biliyodum ama pudrayı duymamıştım deniyim bakalım bi belki bende kurtulurum :31:

Bende birçok kez limon kullandım ama zararlıymış kızlar. Asit bu sonuç olarak.
Dayanamıyorum denemek istiyorum ama ya.:14::14::14:

Porselen gibi yapıyor cildi, bu maskeden çok memnunum, genelde yaparım :)

Sivilce izlerini geçiriyor mu peki?

Sivilce izim olmadığı için bilmiyorum ama sivilceleri hemen kurutuyor, şişik gidiyor hemen cilt düzeliyor. Ben bu şekilde faydasını gördüm, cildi beyazlaştırıyor,prüzsüz yapıyor :40:

Saçların yağlıyken nasıl kullanıyosun ?
Saçlarım çok çabuk yağlanıyo,bu yöntem işe yararsa çok sevinirim :21:

Ablam bi sprey aldı kuru şampuan deniliyomuş, yağlıyken saçına sıkıyosun falan talimatları yazıyo. Resmen yeni yıkanmış saç gibi oluyo :) 2 günde bir yıkamaktan bıktığımızda kullanıyoruz sanada öneririmm

Ablam bi sprey aldı kuru şampuan deniliyomuş, yağlıyken saçına sıkıyosun falan talimatları yazıyo. Resmen yeni yıkanmış saç gibi oluyo :) 2 günde bir yıkamaktan bıktığımızda kullanıyoruz sanada öneririmm

canım benim de yağlı saç problemim çok var. saçlarım da uzun 2 günde bir duşa gir çık kurut düzleştir yoruluyorum artık:( ablan ne aldı kuru şampuan:? nerden aldı ve fiyatı ne kadar öğrenebilirsen çok süper olur benim için:)

canım benim de yağlı saç problemim çok var. saçlarım da uzun 2 günde bir duşa gir çık kurut düzleştir yoruluyorum artık:( ablan ne aldı kuru şampuan:? nerden aldı ve fiyatı ne kadar öğrenebilirsen çok süper olur benim için:)

gratiste var kuzum :34: 10 -11 liraydı..

Son düzenleme:
Back
X