arkadaşlar yüzünüzdeki her türlü problem için sadece kil maskesi uygulamanız yeterli. ancak küçük bir ayrıntı var markaya ve kil özelliğine göre değişiyor. otama markalı paket killerin yaptığı değişikliği hiç bir kil yapmıyor. yalnız kavanozda olanları değil paket halinde olanları tercih etmeni önemli. göz ardı etmeyin.
:Cüv
paket halinde derken yani toz kilmi canim,bende yesil kil var aldim banyo dolabinda öylece duruyor.sen nasil yapiyorsun ,mesela icine ne gibi seyler katiyorsun.
ben şu taş gibi olan killerden aldım. kendim eziyorum iice toz haline getiriyorum. kullandığım nemlendiriciden katıyorum içine biraz.o şekilde maske yaparak kullanıyorum
paket halinde derken yani toz kilmi canim,bende yesil kil var aldim banyo dolabinda öylece duruyor.sen nasil yapiyorsun ,mesela icine ne gibi seyler katiyorsun.
canım dışarıda tek kullanımlık paketler halinde toz olarak satılıyor. Markası otama. 2 tatlı kaşığı su ile hazırlıyorsun. Ama ben su yerine gül suyu ile yapıyorum ve 1 damlada zeytinyağı katıyorum. Kil maskelerinin tamamını denedim ben ama bu kadar etki edenini görmedim. Anında pürüzsüzlük veriyor ve eğer sivilcen varsa kuruyup kaybolmasını sağlıyor.
Birdeeee cilt rengindeki farklılığı anında görüyorsun. En güzel yanıda bu. Ayrıca 5-6 çeşidi de var. Mesela ben melisa özlü yorgun ve mat ciltler olanını kullanıyorum şu an.
Birdeeee cilt rengindeki farklılığı anında görüyorsun. En güzel yanıda bu. Ayrıca 5-6 çeşidi de var. Mesela ben melisa özlü yorgun ve mat ciltler olanını kullanıyorum şu an.
Ben bir arkadaşımın bana verdiği yeşil kil ile gülsuyunu karıştırıp kullanıyorum ama pek bir faydasını göremedim. Bu otama markalı kili nerede bulabilirim?
arkadaşlar ben beyaz kil kullanıyorum ve çok memnunum anında rengi bile değişio yüzümünkaydirigubbakcemile2
ama kili kullanmadan önce mutlaka 5-10 dakika fırına koyup içindeki olası bakterileri öldürüorum bunada dikkat edin derim