- 21 Nisan 2016
- 201
- 96
- 30
Kızlar merhaba, benim 5 yıldır geçmeyen sivilce problemim var. Gitmediğim dermataloji doktoru hatta kullanmadığım krem vs kalmadı diyebilirim. Denemediğim cilt maskeleri, tonikler neler neler. Hatta cilt uygulamaları dermaroller, prp, ışık tedavisi, radyofrekans ama yok geçmiyor. Geçse bile yeniden yeniden tekrar ediyor. Yüzüm geçse sırtlarım bacaklarımda çıkıyor ardından yüzümde yeniden çıkıyor. 5 yıldır çekiyorum sivilce illetini. Doktor doktor gezmeye devam ediyorum. Artık benden bıktılar, roaccutane son çare diyorlar. Ama ben bu ilacı kullanmak katiyen istemiyorum. Çevremde kullanan arkadaşlarım var yan etkileri hafife alınır cinsten değil. 6 ay kullanmak yemiyor biraz. Neyse ben böyle doktor doktor gezerken, en son cilt doktorum bana hormonlarıma baktırmamı söyledi ve kadın doğum doktoruna yönlendirdi. Ben de gittim hem kan alındı, hem de ultrasonla yumurtalıklarıma baktı doktor. Malesef iki yumurtalığımda da kist çıktı Doktor kist çıktı diyor ama ben hala sivilceden kurtulma derdindeyim. ''Bu kist sivilce yapar mı?, Hapla geçer mi ?, Sivilcelerimden kurtulur muyum?'' Hala böyleydim. Kana da bakıldı ve Testestereon yüksek çıktı. Erkeklik hormonum birazcık yükselmiş :) Zaten adet düzenlizliği sorunum da vardı. Neeyse kısa kesmek istiyorum. Doktor bana ELLEACNELLE isimli ilacı yazdı. İlacın prespektüsüne baktığımda cilde sivilcelere de iyi geldiği yazıyor. Kullanıp memnun kalan bu sorununu çözen arkadaşlardan yorum bekliyorum. Sizce bu sefer kurtulur muyum? Görüşleriniz ve okuduğunuz teşekkürler.