Sivilceli Ciltler Sivilcelerin ve kırışıklıkların baş düşmanı,göçmen mucizesi "AKLIK"

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

berni87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2011
3
0
Kızlarrrrr biliyorsunuzki hepimiz sivilcelerden ve lekelerden dolayı bıkmış durumdayız durun durun muhteşem bir formülü yakaladım hepinizle paylaşmak istedim :) geçen senelerde yüzümde sivlce sayısı o kadar çok artmıştıki denemdiğim ilaç,gitmediğim doktor kalmamıştı yüzümde küçük olduğudan herkes suratımın dahada küçüldüğünü söylemişlerdi ki bu durum beni üzüyordu...sivilcelerim nirvana seviyesini ulaşıp her yere yayılmış bi günde anneanneme gelmiştim kii ahh anneannem,canım...bu arada kendisi bütün alibeyköye aklık yapıyor durumda...banada yaptı haliyle :) yeni çıkmak üzere olan irinli sivilcemin üzerine sürüp yattım sabah kalktığımda sivilcem çoktan kabuk tutmuştu bile yarındası bütün suratıma sürdüm bunu 1 hafta tekrarladım yüzümdeki sivilce izleri azalmaya,yeni çıkanlarda sönmeye başladı tam 3 ay geçti ve suratım şuan pürüzsüz en küçük tanecik bile kalmadı kızlar tavsiyee ediyorumm yakınlarınızda aklık yapan bir göçmen varsa hemen satın almalısınızzzzz :):):)

İçeriğini tam olarak bende bilemiyorum onun sırrı anneannemde yapımı çok zahmetli onu biliyorum günlerce içindeki maddeleri bekletiyormuş..:):) Şuan orjinde AKLIK isimli bir krem çıkardı...Tabi etkisi orjinali gibi olmadı maalesef...Ama kesinlikle tavsiye ederimm:) Yokmu bilen göçmenleri bekliyorummm kullananlar deneyimlerini paylaşırlarsa daha açıklayıcı olacaktır...

berni87 ananen neolur banada yapsın lütfen lütfen lütfen....ücreti neyse fazlasıyla veririm...uzun zamandır yapan biri arıyorum ama bulamıyorum...saa bol bol dua ederim..yardım please

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…