Sivilceli Ciltler Sivilcelerimle anlaşamıyoruz !

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Burcucetin

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2012
45
0
Selam, ben öncelikle durumu anlatayım t bölgem çok fazla yağlı ondan dolayıda burnumda ve çevresinde nerdeyse sivilcesiz yer yok tabi yüz çok önemli bir yer insanlarla konuşurken direk fark ettiklerini hisseidyorum burnuma bakıyorlarmış gibi geliyor babamda bir dalga geçiyorki sormayın kertenkele sırtı gibi olmuş kız burnun biz ergenken böyle olmazdık bizim alnımızda çenemizde çıkardı senin bir tek burnunda çıkıyor zaten bir garipsin sen diye dalga geçiyor :KK43: :KK43: Garnier almıştım 3ü bir arda peeling maske ve temizleyici diye sanrım ismi böyleydi şimdi banyoya gidip adına bakamıcam üşendim :KK70: Çok işe yarıyordu biraz yanma hissi verdiğinden bende sivilcelerimede süreyim dedim normalde burnuma sürmüyordum ama sonra suratımda siyah nokta yok diye hava attığım zamanlar çok eskide kaldı nerdeyse 1 haftada burnum siyah nokta doldu anneme sordum oda cildin taze senin keşke kullanmasaydın gözeneklerin açılınca tabi doluyorlar geri boş durucak halleri yokya dedi çok pişmanım şuan ne yapsam bilmiyorum garnieri kullanınca işe yarıyor lakin 1 hafta sonra tekrar yeniliyorlar veya ben öyle düşünüyorum bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim ayrıca sivilceler için kullandığınız etkili maliyeti çok fazla olmayan kremler varsa önerirmisiniz ? (Bepanten plus denemistim ama oda daha fazla yağlandırdı sanki gerçi işe yaradı gibi ama... )

X