- 26 Şubat 2008
- 341
- 324
- Konu Sahibi frikadelle
Yaşasın, sonunda sivilcelerden kurtuluyoruz!!
Nasıl mı, tabii ki EFT (Emotional freedom techniques-duygusal özgürleşme teknikleri) ile.
Tüm cilt sorunlarının psikosomatik yani duygusal kaynaklı olduğu olduğu bilinir, sivilcelerimiz de stresli dönemlerimizde çoğalmaz mı zaten? Bu yöntemi kullanarak cilt problemlerimize yol açan duygusal blokajları ortadan kaldırıyoruz.
Ellerimiz irade dışı sürekli yüzümüzde geziniyorsa ve bu problem de aslında sivilcelerin artmasına sebep oluyor, her tarafa değen elimizle yüzümüze bakteri taşıyoruz, sivilcelerin kabuğuyla vs oynayıp iz kalmasına sebep oluyoruz. EFT ile elimiz artık yüzümüzde gezinmeyecek:))
Sadece cilt sorunlarımız düzelmekle kalmıyor aynı zamanda cilt sorunlarından ötürü kendini kötü hissedenler, evden çıkamayanlar, kendini çirkin hissedenler, kat kat kapatıcı, fondöten kullananlar için insanın kendiyle barışık olmasını, her zaman güzel hissetmeyi, kendini değerli hissetmeyi, özgüveni atrtırıyor bu uygulama. Ben bir kez yaptım, işe makyaj yapmadan gidiyorum, umursamıyorum artık sivilceleri:)) İnşallah yakında cildim düzelmeye başlar, gelişmeleri paylaşıcam.
EFT uygulaması ile ilgili ayrıntılı bilgi için:
Gelelim nasıl yapacağımıza, şimdi aşağıya yazacağım cümleleri vücudumuzdaki belli noktalara hafif hafif tıplayarak kendi kendimize tekrar ediyoruz, cümle bitene kadar zaten 5-6 kez tıplamış oluyoruz ki bu da bizim için yeterli oluyor. Ben yabancı kaynaklardan esinlenerek genel bir telkin metni hazırladım, siz kendi ihyiaçlarınıza göre değiştirebilirsiniz, mesela sivilce yerine ekzama problemi diyebilirisiniz vs..
Hadi başlayalım!!!!
Başlangıç cümlesi(set up):
Her ne kadar bu korkunç cilt problemine sahip olsam da, kendimi derinden ve tamamen seviyor ve kabul ediyorum.
Her ne kadar bu berbat cilt probleminden yakındığım halde bundan kurtulamasam da, kendimi derinden ve tamamen seviyor ve kabul ediyorum.
Her ne kadar bu korkunç cilt problemine sahip olduğum için kendimi çok kötü ve ezik hissetsem de, kendimi derinden ve tamamen seviyor ve kabul ediyorum.
Olumsuz telkinler
Kaş ucu: Benim bir cilt problemim(sivilcelerim ve izlerim) var.
Göz kenarı: Ben bu cilt probleminden ötürü sıkıntı çekiyorum.
Göz altı: Bu cilt probleminden bir türlü kurtulamıyorum.
Burun altı: Benim cilt sorunlarıyla başım dertte.
Çene: Cildimle sorun yaşıyorum.
Köprücük kemiği: Bu cilt problemini bir türlü halledemiyorum.
Koltuk altı: Cildimle ciddi anlamda uğraşıyorum.
Tepe noktası: Cilt problemleri yüzünden kendimi çok kötü/çirkin hissediyorum.
Olumlu telkinler
Tepe noktası: Keşke bu cilt sorunlarından kurtulabilsem.
Kaş ucu: İnşallah bu cilt sorunlarından kurtulabilirim.
Göz kenarı: Cilt problemini serbest bırakıyorum.
Göz altı: Cilt probleminin gitmesine izin veriyorum.
Burun altı: Cilt probleminden kurtulmaya ve tüm bu cilt sorunlarının beni terketmesine izin veriyorum.
Çene: Cilt sorunlarından kurtulmaya karar verdim.
Köprücük kemiği: Bu cilt sorunlarından kurtulmak için kendime izin veriyorum.
Koltuk altı: Ben, şahsen, bizzat kendimi, bu cilt sorunlarından azat ediyorum/özgür bırakıyorum.
Tepe noktası: Benim vücudum ve cildim iyileşiyor.
Kaş ucu: Kendimi iyileştirmeye izin veriyorum/niyet ediyorum.
Göz kenarı: Vücudumu iyileşmek için özgür bırakıyorum.
Göz altı: Cildim her geçen gün daha iyiye gidiyor.
Burun altı: Cildim her geçen gün daha da düzeliyor/güzelleşiyor.
Çene: Cilt sorunlarından kurtulduğum için çok mutluyum, huzurluyum..
Köprücük kemiği: Cildimi, vücudumu, ruhumu iyileştirmek harika bir duygu.
Koltuk altı: Benim mükemmel bir cildim var.
Tepe noktası: Kendimi bir bütün olarak kabule geçiyorum, aklımla, vücudumla ve ruhumla….
Derin diyafram nefesi alın ve verin..
Geçmiş olsun
sivilceler için eft uygulamaları için aşağıdaki videoları izleyebilirsiniz:
Nasıl mı, tabii ki EFT (Emotional freedom techniques-duygusal özgürleşme teknikleri) ile.
Tüm cilt sorunlarının psikosomatik yani duygusal kaynaklı olduğu olduğu bilinir, sivilcelerimiz de stresli dönemlerimizde çoğalmaz mı zaten? Bu yöntemi kullanarak cilt problemlerimize yol açan duygusal blokajları ortadan kaldırıyoruz.
Ellerimiz irade dışı sürekli yüzümüzde geziniyorsa ve bu problem de aslında sivilcelerin artmasına sebep oluyor, her tarafa değen elimizle yüzümüze bakteri taşıyoruz, sivilcelerin kabuğuyla vs oynayıp iz kalmasına sebep oluyoruz. EFT ile elimiz artık yüzümüzde gezinmeyecek:))
Sadece cilt sorunlarımız düzelmekle kalmıyor aynı zamanda cilt sorunlarından ötürü kendini kötü hissedenler, evden çıkamayanlar, kendini çirkin hissedenler, kat kat kapatıcı, fondöten kullananlar için insanın kendiyle barışık olmasını, her zaman güzel hissetmeyi, kendini değerli hissetmeyi, özgüveni atrtırıyor bu uygulama. Ben bir kez yaptım, işe makyaj yapmadan gidiyorum, umursamıyorum artık sivilceleri:)) İnşallah yakında cildim düzelmeye başlar, gelişmeleri paylaşıcam.
EFT uygulaması ile ilgili ayrıntılı bilgi için:
Gelelim nasıl yapacağımıza, şimdi aşağıya yazacağım cümleleri vücudumuzdaki belli noktalara hafif hafif tıplayarak kendi kendimize tekrar ediyoruz, cümle bitene kadar zaten 5-6 kez tıplamış oluyoruz ki bu da bizim için yeterli oluyor. Ben yabancı kaynaklardan esinlenerek genel bir telkin metni hazırladım, siz kendi ihyiaçlarınıza göre değiştirebilirsiniz, mesela sivilce yerine ekzama problemi diyebilirisiniz vs..
Hadi başlayalım!!!!
Başlangıç cümlesi(set up):
Her ne kadar bu korkunç cilt problemine sahip olsam da, kendimi derinden ve tamamen seviyor ve kabul ediyorum.
Her ne kadar bu berbat cilt probleminden yakındığım halde bundan kurtulamasam da, kendimi derinden ve tamamen seviyor ve kabul ediyorum.
Her ne kadar bu korkunç cilt problemine sahip olduğum için kendimi çok kötü ve ezik hissetsem de, kendimi derinden ve tamamen seviyor ve kabul ediyorum.
Olumsuz telkinler
Kaş ucu: Benim bir cilt problemim(sivilcelerim ve izlerim) var.
Göz kenarı: Ben bu cilt probleminden ötürü sıkıntı çekiyorum.
Göz altı: Bu cilt probleminden bir türlü kurtulamıyorum.
Burun altı: Benim cilt sorunlarıyla başım dertte.
Çene: Cildimle sorun yaşıyorum.
Köprücük kemiği: Bu cilt problemini bir türlü halledemiyorum.
Koltuk altı: Cildimle ciddi anlamda uğraşıyorum.
Tepe noktası: Cilt problemleri yüzünden kendimi çok kötü/çirkin hissediyorum.
Olumlu telkinler
Tepe noktası: Keşke bu cilt sorunlarından kurtulabilsem.
Kaş ucu: İnşallah bu cilt sorunlarından kurtulabilirim.
Göz kenarı: Cilt problemini serbest bırakıyorum.
Göz altı: Cilt probleminin gitmesine izin veriyorum.
Burun altı: Cilt probleminden kurtulmaya ve tüm bu cilt sorunlarının beni terketmesine izin veriyorum.
Çene: Cilt sorunlarından kurtulmaya karar verdim.
Köprücük kemiği: Bu cilt sorunlarından kurtulmak için kendime izin veriyorum.
Koltuk altı: Ben, şahsen, bizzat kendimi, bu cilt sorunlarından azat ediyorum/özgür bırakıyorum.
Tepe noktası: Benim vücudum ve cildim iyileşiyor.
Kaş ucu: Kendimi iyileştirmeye izin veriyorum/niyet ediyorum.
Göz kenarı: Vücudumu iyileşmek için özgür bırakıyorum.
Göz altı: Cildim her geçen gün daha iyiye gidiyor.
Burun altı: Cildim her geçen gün daha da düzeliyor/güzelleşiyor.
Çene: Cilt sorunlarından kurtulduğum için çok mutluyum, huzurluyum..
Köprücük kemiği: Cildimi, vücudumu, ruhumu iyileştirmek harika bir duygu.
Koltuk altı: Benim mükemmel bir cildim var.
Tepe noktası: Kendimi bir bütün olarak kabule geçiyorum, aklımla, vücudumla ve ruhumla….
Derin diyafram nefesi alın ve verin..
Geçmiş olsun
sivilceler için eft uygulamaları için aşağıdaki videoları izleyebilirsiniz:
Son düzenleyen: Moderatör: