Sivilceli Ciltler Sivilcelerime veda ediyorum sonunda..:)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ladyrosy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
791
54
kızlar yaklaşık 9 senedir sivilce problemi yaşıyorum bu zamana kadar kullanmadığım sabun yıkama jeli içmediğim ot sürmediğim krem kalmadı ama son bi haftadır keşfettiğim bir kremle inanamazsınız bir haftada yüzümdeki sivilcelerim aşırı derecede azaldı hatta bu şekilde giderse 1ay sonunda hiçbirşey kalıcağını sanmıyorum.Sabah kalkınca yüzümü neutrogena'nın deep clean yüz temizleme jeliyle yıkıyorum turuncu birşey her gün olmasada aklıma geldikçe yüzümü yıkadıktan sonra buz kalıplarına koyduğum donmuş sodayla yüzümü siliyorum sonra kendi halinde kurumaya bırakıyorum kuruduktan sonra burası önemli acnecinamide jel kremi yüzüme iyice sürüyorum ve bunu sürünce 6 saat su deydirmiyorum öğleden sonra kremi tekrarlıyorum gece yatmadan önce ise aynı şekilde yüzümü yıkıyorum ve tekrar kremi sürüp yatıyorum...Ben çok çektim sivilcelerimden oyüzden sizinlede paylaşmak istedim inşallah sizde faydasını görürsünüzde bana bol bol dualar edersiniz...Herkese güzel pürüzsüz bir cilt dileğiyle...:)

cnm doktor önermedi kullanıp memkun kalanlar vardı ama ezcazı önerdi nekadar tatmin eder seni bu cvp bilmiorum ama bende bi yan etkisi olmadı tavsiye ediorum

X