Sivilcelerimden bıktım artık

tuuubaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2009
157
28
Ya arkadaşlarım ablalarım bana bi yardım edin nolur.
12 13 yaşlarından beri sivilcelerle uğraşıyorum kullanmadığım ilaç kalmadı diyebilirm bi kaç ağır ilaç dışında.
Şimdi iyi bir doktor arıyorum ama aynı zamanda bağkurla anlaşmalı bi hastanede falan çalışması lazım maddi durum açısından.
Bu yüzden zorlanıyorum işte bulmakta
Burda araştırdım Agop isimli bir doktor varmış ama muayenesi 250 falan yazıyordu.
Zeytinburnunda Serkis barış isimli bir doktor varmış bir de ona da çok iyi denilmiş.
Ama onunla ilgili de maddi anlamda bir bilgi alamadım.
Bana yardım edin lütfen deneyimlerinizi merak ediyorum.
Çok teşekkür ediyorum şimdiden hepinize.

canım ergenlik dönemimde benimde çok fazla sivilcem vardı. bikaç ilaçda kullandım ama hiçbirisi fayda etmedi. cildinin her daim temiz olması gerekiyo öncelikle.benim şuanda sivilcelerim kalmadı hiç sabah yıka yüzünü akşam jel ile silip tekrar yıka.

canım ben 24 yasındym ergenliğimden beri var sivilcelerim şu son 1 yıldr azaldı doktora çok gttm ama çaresi yok krem ilaçlar bıraknca yine çıkyr bitkisel ürünlerde kullandm onlarda fayda etmedı sadece şu an saf gül suyuyla her akşam cildimi siliyorum. stres yapmyrm yapınca çoğalıyr ve en önemlisi sıkmıyorum bir de güneş benim sivilcelerime iyi geldi kuruttu 30 yaşına kadar devam edyrmş bu sivilceler. 23 24 yasından snra azalyr ama kafaya takma derim

cevaplarınız içn çok teşekkür ederim
ama öyle olaylar oluyor ki bazen kafaya takmamak elde değil
1 haftadır yanağımda 4 sivilce üst üste çıkmış bi vaziyette dolaşmak zorundaydım
Şimdi de izi kaldı geçmiyor.
Gül suyuyla ben de temilziyorum her gece yatmadan ama yetmyiro işte yetmiyor çok kafaya takıyorum daha da artıyor sivilceler.

Bi doktora gitmeden düzelmeyecek galiba
var mı peki bi doktor öneriniz :97:

bende kendime gül suyu aldım heryerde öneriliyodu.aldım geldim bi baktım yağlı ciltler kullanmasın yazmışlar bazılarına çok kötü glmiş falan.bikaç gün ufak bi alanda deneme yapmalısın bence

Serkis dediğiniz, Serkis Barış sanıyorum. Surp Pırgiç hastanesinde çalışıyor ve Agop'un yanında çalışmış uzun süre.

Benim erkek arkadaşım uzunca bir süre saçkıranla uğraştı, en sonunda Serkis Bey çok kolay ve ucuz bir şekilde tedavi etti onu.

Benim de ciltle alakalı bazı problemlerim var ve en kısa zamanda bu doktora görüneceğim.

evet evet. salı günü gittim bende sağolsun çok ilgili bir şekilde davrandı.
verdiği ilaçları kullanmaya başladım ben de. inşallah görürüm faydasını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…