meraba canm , knuyu okudum ilacı kullann biri olarak fikir vermek istedim.
2 yıldır tek tek çıkan sivilcelrle başım dertteydi , hep önemli günlerde yanağımda alnımda dudağımda beliriverirdi
en son gecen eylül ayında bazı ailevi sorunları kafaya takınca yanaklarım sivilcelerle doldu , aile hekimi bi losyon onerdi kullandım arkadaşıma iyi geldi ama bna hiç yaramadı ,
kasım ayında bi poliklinkte dermotoloğa göründüm ilacı kullanmak istediğmi söyledm ,
kan testi yaptı ,yanaklarıma bastırınca sertlikleri farketti , bu ilacı kiloma göre günde (aksam yemegnden sonra) 20+20 mg , 6 ay boyunca içeceğimi söyledi.
ilk aylar cildim pul pul döküldü ,dudaklarım çatladı
ikinci ay eski sivilcelerimin yerinden yenileri çıktı ,
3. ay cildim gergin ve kuruydu ,siyah noktalarım banyodan sonra hemen temizleniyordu,
4 ay sivilcelerim kurumaya başladı ,yenileri hiç çıkmadı
şuan 5. aydayım eskiden fondötensz pazara çıkmazdm şimdi uyanınca kendimi aynada gerçkten iyi görüyorm:)
yani cildin benm gibi cok yağlıysa ayrıca saçında yağlıysa doktoruna danışıp bu ilacı kullanmanı öneririm , önce belirlenen zman çk uzunmuş gibi geliyor ama bi bakıyorsun herşey iyiye gidiyor ,
bn 6 ayımı tamamlamadan bırakmayı düşünmüyorum, sende öncelikle doktoruna danışsan daha sağlıklı bi karar vermş olursun tatlim