Sivilceli Ciltler sivilcelerim yüzünden çok sıkıntıdayım yardım edermisiniz

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

basaak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
144
0
kızlar rocautane kullananlar memnun kalıp kalmadıklarını yazabilirler mi.Eczaneye sordum cildiyeye git büyük ihtimalle rocautane verir dedi.bu aralar okadar moralim bozuk ki kendime güvenim kalmadı resmen.ve bişey daha sorucam illleki doktor onayı mı lazım bu ilacı labilmem için.kendim kafama göre eczaneden alıp kullanamazmıyım.yada eczacı verdi diyelim bilmeden kullanıp zarar fln görürmüyüm.yardımcı olursanız gercekten cok sevinicem

canım o ilacı öyle eczaneye gidip kafana göre alamazsın. çok etkili bir ilaç bu. doktor tahlil yapıyor ve eğer sana uygunsa veriyor. ben de kullanıcaktım. tahlil yapıldı tamam kullanabilirsin deyip verdi. fakat ilaca 10 gün zar zor dayanabildim. belimin ağrısından yataktan kalkamadım. ayakta dursam batıyo yatsam batıyo çok kötü oldum. bırakmak zorunda kaldım. ayrıca kolestrolü de oynatıyor. benim kolestrolümü de yükseltti. kuzenim de kullandı onun da kolestrolü uçtu. yani hafife alınıcak bir ilaç değil. mutlaka doktor kontrolü altında alınabilecek bir ilaç.

canım o ilacı öyle eczaneye gidip kafana göre alamazsın. çok etkili bir ilaç bu. doktor tahlil yapıyor ve eğer sana uygunsa veriyor. ben de kullanıcaktım. tahlil yapıldı tamam kullanabilirsin deyip verdi. fakat ilaca 10 gün zar zor dayanabildim. belimin ağrısından yataktan kalkamadım. ayakta dursam batıyo yatsam batıyo çok kötü oldum. bırakmak zorunda kaldım. ayrıca kolestrolü de oynatıyor. benim kolestrolümü de yükseltti. kuzenim de kullandı onun da kolestrolü uçtu. yani hafife alınıcak bir ilaç değil. mutlaka doktor kontrolü altında alınabilecek bir ilaç.

alla alla.ama ben bugün çok eski tanıdık bi eczacıya danıştım cildiye sana büyük ihtimal bunu yazar benim oglumda kullandı hiç yan etkisini görmedi cildi çok iyi oldu dedi.bende sevinmiştim.neden belinde agrıyaptıki yaaa ne tuha:44:f ilaç

yok tatlım kimi insanlara yan etkisi oluyor. ben sana o ilacı kesinlikle kullanma demek için demedim bunu. hani demişsin ya illa doktora mı yazdırıp alıcam gidip eczaneden kendim alamam mı demişsin. o yüzden söylemek istedim sadece doktorun imzasıyla alındığını. ki hiç bir eczane de vermez çünkü gerçek anlamda etkili bir ilaç. sanırım benim bünyemle alakalı birşeydi o. dediğim gibi doktora gidip görün. hatta olumlu olumsuz bu duyduklarını da bi sor istersen o gereken cevapları verir. ama sitede de birkaç tane bu ilaçla ilgili konu açılmış göz gezdirirsen hemen hemen %70 i ilaçtan memnun değil. evet sivilceleri geçiriyor ama bi süre sonra tekrarlıyormuş. hatta ciltte sarkma yapanlar bile olmuş.. ay çok kafanı mı karıştırdım acaba :26:

Son düzenleme:
yok tatlım kimi insanlara yan etkisi oluyor. ben sana o ilacı kesinlikle kullanma demek için demedim bunu. hani demişsin ya illa doktora mı yazdırıp alıcam gidip eczaneden kendim alamam mı demişsin. o yüzden söylemek istedim sadece doktorun imzasıyla alındığını. ki hiç bir eczane de vermez çünkü gerçek anlamda etkili bir ilaç. sanırım benim bünyemle alakalı birşeydi o. dediğim gibi doktora gidip görün. hatta olumlu olumsuz bu duyduklarını da bi sor istersen o gereken cevapları verir. ama sitede de birkaç tane bu ilaçla ilgili konu açılmış göz gezdirirsen hemen hemen %70 i ilaçtan memnun değil. evet sivilceleri geçiriyor ama bi süre sonra tekrarlıyormuş. hatta ciltte sarkma yapanlar bile olmuş.. ay çok kafanı mı karıştırdım acaba :26:

hihi:) evet canım.ama yardım etmeye çalıstın cok saol.tesekkürler

ay kusura bakma ya geniş geniş anlatayım anlaşılsın derken iyice karıştırmış olabilirim :KK1::KK1: o zaman şöyle bir toparlarsak sözlerimi iyi olur sanırım. :KK68: doktoruna gidiceksin. eğer bu ilacı kullanmanı isterse önce sana tahlil yapılıcak. eğer tahlil sonucu değerlerin normalse ilacı sana yazıcak. sen gidip eczaneden elindeki reçeteyle o ilacı alacaksın. sonra kullanmaya başlıcaksın. bu ilacı belirli bir dönem kullanıyorsun ve o dönem içerisinde doktorun seni kontrole çağırıyor. gelişmelere bakıyor fln. ilaç kimi insanlara ağır gelebiliyor ya da sorunu olan bir kimseye ağır gelebiliyor. kimi insanda işe yarıyor. herhangi bir sorun çıkarmıyor. sivilcelerin bir süre sonra geçiyor. ama forumda birkaç tane başlık altında yazanlar olmuş. ben bu ilacı kullandım 2 sene sonra tekrar yüzüm sivilce patlaması yaşadı. kimisi demiş bu ilaçtan sonra yüzümde sarkmalar oldu gibi gibi..bu tür baştan iyi giden ama sonu hüsran olan durumlar da olabiliyormuş. yani karar senin tatlım. tabi öncelikle karar doktorun diyelim.

sivilcelerin çok mu ağır reaksiyon halinde? doğal yöntemlerle kurtulmaya çalıştın mı? bak forumda bir konu vardı. ben o konu sayesinde kurtuldum ufak tefek sivilcelerimden belki sana da yardımcı olabilir. hatta fotoğraf bile koydum yüzüm böyleyken bu karışımdan sonra böyle oldu diye. istersen bi göz atabilirsin. :KK71:

Son düzenleme:
meraba canm , knuyu okudum ilacı kullann biri olarak fikir vermek istedim.
2 yıldır tek tek çıkan sivilcelrle başım dertteydi , hep önemli günlerde yanağımda alnımda dudağımda beliriverirdi :KK43: en son gecen eylül ayında bazı ailevi sorunları kafaya takınca yanaklarım sivilcelerle doldu , aile hekimi bi losyon onerdi kullandım arkadaşıma iyi geldi ama bna hiç yaramadı ,
kasım ayında bi poliklinkte dermotoloğa göründüm ilacı kullanmak istediğmi söyledm ,
kan testi yaptı ,yanaklarıma bastırınca sertlikleri farketti , bu ilacı kiloma göre günde (aksam yemegnden sonra) 20+20 mg , 6 ay boyunca içeceğimi söyledi.
ilk aylar cildim pul pul döküldü ,dudaklarım çatladı
ikinci ay eski sivilcelerimin yerinden yenileri çıktı ,
3. ay cildim gergin ve kuruydu ,siyah noktalarım banyodan sonra hemen temizleniyordu,
4 ay sivilcelerim kurumaya başladı ,yenileri hiç çıkmadı
şuan 5. aydayım eskiden fondötensz pazara çıkmazdm şimdi uyanınca kendimi aynada gerçkten iyi görüyorm:):nazar:
yani cildin benm gibi cok yağlıysa ayrıca saçında yağlıysa doktoruna danışıp bu ilacı kullanmanı öneririm , önce belirlenen zman çk uzunmuş gibi geliyor ama bi bakıyorsun herşey iyiye gidiyor ,
bn 6 ayımı tamamlamadan bırakmayı düşünmüyorum, sende öncelikle doktoruna danışsan daha sağlıklı bi karar vermş olursun tatlim:21:

X