Sivilceli Ciltler Sivilcelerim,lekelerim,siyah noktalarım için ürün tavsiyeleriniz

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Kind_qiRL

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
337
0
Mrb kızlar uzatmadan yazıcam.. ergenliğe girdiğim zaman baya bi sivilcelerim vardı..kaç defa dr. a gittim denemediğim bişy kalmadı..cildim de baya bi yağlı.. şu an 18 yaşındayım..yağlanma azaldı sivilcelerde kalmadı hemen hemen.. son aralar cildim yine çok kötü oldu :S moralim çok bozuk, dışarı çıkmak istemiyorum. yüzümün pürüzsüz olmasını istiyorum.. Siyah noktalarım için Garnier3in1 kullanıyorum onun dışında Amway yağlı ciltler için sabun kullanıyorum.. Bana şu 3 şey için önereceğiniz ürünler,maskeler,kremler,vs.vs. lazım..
1-Gözenek sıkılaştırıcı
2-Cilt pürüzsüzleştirici(Özellikle bu!)
3-Cilt beyazlatıcı maske filan(beyazlaştırıcıdan kastım rengi biraz açan)

Yardımcı olursanız çok sevinirim canlarım <3 Özellikle yağlı cilde sahip olan ve kullandıklarından memnun kalan arkadaşlar yazsın..Hadi bakalım :)

Cildiniz yağlı ise La roche posay'in effeclar yüz temizleme jelini kullanın. Doktorların önerdiği bir ürün.

Amway,garnier tarzı ürünler yerine dermokozmetik markaları tercih edin.

La Roche Posay ve Avene markasının ürünlerini gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz; zaten doktorlar bu markaları yazıyor

Son düzenleme:

Anladım canım Çok sağol.. La Roche Posay'i denicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…