Sivilceli Ciltler sivilcelerim kısa yolla yok oldu !!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

hulyabaskurt

Seni Bekliyoruz PAŞAMM:)
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
1.874
24
$pure-skin2.jpg $Oriflame-Pure-Skin-Olu-Hucreleri-Giderici-Jel__37945801_0.jpg

ben aslında hıc ınanmamıstım gideceklerıne cunku ne zaman yaglı birşey yesem sabahında hep yüzümde kocaman beyazlı bir sivilce yada yerınden cıkmak için deri altında kocaman kızarıklık ve acıması olurdu hep yine gelıyor diye dert ederim ve cipsileri cok severken yememek zorunda kaldım cok sey denedım doktora gittim kremler falan yazdı bı süre sonra yenıden cıktılar cildim aşırı yaglandı gun içinde elimi yüzüme götürmeye korkar olmustum evet yağla bir cilde sahibim :KK14: ama ben çözüme tez zamanda kavustum eklediğim resimlerdeki ürünler oriflame katalogunda mevcut bırgun arkadasım önerdi bi çare arıyordum aldım ve asla sivilcelerimin ve lekelerinin geçecegine inanmıyordum kötü kokuyorsa asla kullanmayacaktım ve işe kokusuyla basladım cok sevdım kouları çiçek gibi ve insanın cildine bakım yapası gelıyor kullandıkca ve ben artık sivilcelere veda ettim... hala ürünleri kullanıyorum yağlanma oldugunda kremi cıkarıp sürüyorum gun boyu koruyor ve nemsizde bırakmıyor tavsıyemdır arkadaslar...:KK9:

Son düzenleme:
valla paket olarak olmadım önce bır tanesını aldım 7 8 9 tl 10 tl o civardalar bende zamanla hepsını aldım maskesı var
daha bu sabah uyguladım harıka nefes aldıgını hıssettım cildimin ve suan yagdan eser yok yuzumde :KK9:

ve evli biri olarak kötü kokan ürünlerı kullanamıyorum ben eşim istemıyor kötü koku ve ben bu urunlerın kokusu sayesınde bakım yapabılıyorum kendıme ve eşiminde pek hosuna gidiyor miss gibi kokuyor olmam :) bende bu urunlerı daha ucuza temın edebılmek için orıflame üye oldum bittikce alabılıyorum :)

Eki Görüntüle 272591 Eki Görüntüle 272588

ben aslında hıc ınanmamıstım gideceklerıne cunku ne zaman yaglı birşey yesem sabahında hep yüzümde kocaman beyazlı bir sivilce yada yerınden cıkmak için deri altında kocaman kızarıklık ve acıması olurdu hep yine gelıyor diye dert ederim ve cipsileri cok severken yememek zorunda kaldım cok sey denedım doktora gittim kremler falan yazdı bı süre sonra yenıden cıktılar cildim aşırı yaglandı gun içinde elimi yüzüme götürmeye korkar olmustum evet yağla bir cilde sahibim :KK14: ama ben çözüme tez zamanda kavustum eklediğim resimlerdeki ürünler oriflame katalogunda mevcut bırgun arkadasım önerdi bi çare arıyordum aldım ve asla sivilcelerimin ve lekelerinin geçecegine inanmıyordum kötü kokuyorsa asla kullanmayacaktım ve işe kokusuyla basladım cok sevdım kouları çiçek gibi ve insanın cildine bakım yapası gelıyor kullandıkca ve ben artık sivilcelere veda ettim... hala ürünleri kullanıyorum yağlanma oldugunda kremi cıkarıp sürüyorum gun boyu koruyor ve nemsizde bırakmıyor tavsıyemdır arkadaslar...:KK9:

cnm bu resimdeki ürünlerin hepsinimi aldın nasıl kullanıyorsun bide hepsi nekadar maal oldu sence işe yararmı bnde garnier in saf ve temizi ve tonik ini kullanıodum da anlık çok kuturuyo ii oluo ama sonra etkisi geçio sanki :KK43:

canlar ben bunların hepsini hala kullanıyorum toniğini yüz maskesini sivilce çıkmasını önleyen kremini yüz yıkama jelini toniği önce pamuk ıle uyguladım yuzume sonra yüz yıkma jelı ile yıkıyordum cok guzel hava alıyor yuzum sonra sivilce önleyen kremı iz giderici jelı sürüp yüzümdekı sivilcelerı önledım ve izleri yok etti cok mutlu oldum işe yarayınca hala yüz yıkama jelini sivilce önleyıcı kullanırım oriflame kataloglarında var bana gelısı cok mal olmadı ben bunları süreklı kullanabılmek için orıflame uye oldum bitince geliş fiyatı ile alıyorum hemde satış yapıyorum ve kazanıyorum buda işime gelıyor :)

X