Sivilceli Ciltler sivilcelerim ile ilgili yardım lütfen

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

uyuzum

aşksın sen oğlum.....
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
672
12
arkadaşlar allah rızası için yardım edin çok feci durumdayım çene altım çevrem olduğu gibi sivilce ve kıpkırmızı insan içine çıkamıyorum hiçbirsey yapamıyorum ne önerirsiniz lütfen yardın edin.....

valla önerilerimiz ne kadar etkili olur bilmiyorum ama sizvlce olduğundan eminsen bol bol sabunla yıkaman sürekli kuru tutman lazım...

aman cnm sakın psikolojini etkilemesin,benm de var kırmızı lekelerim,imexin sabununu kullanıyorum daha da bişe sürmüyorum,varsın geçmesin,Herşey ALLAH'tan ))

valla önerilerimiz ne kadar etkili olur bilmiyorum ama sizvlce olduğundan eminsen bol bol sabunla yıkaman sürekli kuru tutman lazım...

canım kilin ürünlerini kullanıyorum ama çok kötü hiçbirsey etkili olmuyor

aman cnm sakın psikolojini etkilemesin,benm de var kırmızı lekelerim,imexin sabununu kullanıyorum daha da bişe sürmüyorum,varsın geçmesin,Herşey ALLAH'tan ))

cnm benim uçukla çıktı böyle yAYILDI kıpkırmı oldu 3 4 gündür hersey allahtan evet ama durup dururken oldu ama allahım lütfen ama lütfen geçsin

Tatlım ben elma sirkesi,gül suyu ve dove sabun kullanıyorum 5-6 gündür.Elma sirkesinin özellikle çok etkisi oldu.Pamuğa damlatıp böyle tüm yüzüne sürüceksin.Ben yarım saat bekletiyorum ama fazlasının da zararı olmaz.Sonra yıka.Yıkadıktan sonra gül suyu sürüyorum ben.Kurulamıyorum kendi çekiyor.Sabahları da dove günlük bakım yüz sabunuyla yıkıyorum.Çok az kaldı sivilcelerim.Geçicek inşallah. Dene derim :13:

çok teşekkür ederim cnm bende deneyeyim ama birsey sorcam elma sirkesi yakmazmı neyse inş seninde pürüssüz bi cildin olur tüm isteyenlerinde benimde

canm kızarıklığın qeçmesi için bal da kullanabilrsin.. bnm sivilclerim de kıpkırmızı kocam olur.. bal sürer 1 saat bekletir yıkarım.. bi de bebek pudrası kullanırım.. bebk pudrası döküyorum yatıyorum sabah kalkınca o kadar qöze batmıyo siwilce..

teşekkür ederim canım hangi marka kullanıyorsun acaba çünükü hala geçmedi çenem bölgem çok fena yayıldı iğrenç bişiy ya

teşekkür ederim canım hangi marka kullanıyorsun acaba çünükü hala geçmedi çenem bölgem çok fena yayıldı iğrenç bişiy ya

bu soruyu bana sorduysan eğer; herhanqi bi marka yok canm hani tek kahvaltılık ballar oluyo ya küçük bişey ondan al bitane sür 1 saat bekle.. komşunun bebeği falan warsa azıcık pudra iste qece yatarken pudrayı yaydır sabah kalk etkisini qöreceksn cnm..

cnm çok tesekkür ederim ilk fırsatta uygulucam allahım niye hersey ters gidiyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…