arkadaşlar allah rızası için yardım edin çok feci durumdayım çene altım çevrem olduğu gibi sivilce ve kıpkırmızı insan içine çıkamıyorum hiçbirsey yapamıyorum ne önerirsiniz lütfen yardın edin.....
valla önerilerimiz ne kadar etkili olur bilmiyorum ama sizvlce olduğundan eminsen bol bol sabunla yıkaman sürekli kuru tutman lazım...
aman cnm sakın psikolojini etkilemesin,benm de var kırmızı lekelerim,imexin sabununu kullanıyorum daha da bişe sürmüyorum,varsın geçmesin,Herşey ALLAH'tan))
o bölgenin resmini eklemen mümkünmü?
Tatlım ben elma sirkesi,gül suyu ve dove sabun kullanıyorum 5-6 gündür.Elma sirkesinin özellikle çok etkisi oldu.Pamuğa damlatıp böyle tüm yüzüne sürüceksin.Ben yarım saat bekletiyorum ama fazlasının da zararı olmaz.Sonra yıka.Yıkadıktan sonra gül suyu sürüyorum ben.Kurulamıyorum kendi çekiyor.Sabahları da dove günlük bakım yüz sabunuyla yıkıyorum.Çok az kaldı sivilcelerim.Geçicek inşallah. Dene derim :13:
teşekkür ederim canım hangi marka kullanıyorsun acaba çünükü hala geçmedi çenem bölgem çok fena yayıldı iğrenç bişiy ya
aman cnm sakın psikolojini etkilemesin,benm de var kırmızı lekelerim,imexin sabununu kullanıyorum daha da bişe sürmüyorum,varsın geçmesin,Herşey ALLAH'tan))
bu soruyu bana sorduysan eğer; herhanqi bi marka yok canm hani tek kahvaltılık ballar oluyo ya küçük bişey ondan al bitane sür 1 saat bekle.. komşunun bebeği falan warsa azıcık pudra iste qece yatarken pudrayı yaydır sabah kalk etkisini qöreceksn cnm..