• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilcelerim için.

bulutlarpembedir

30.06.2010 ∞
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.609
56
163
günaydın kızlar yüzüm yağlı bi tende ayrıca sivilcelerim var. cildiyeden randevu alsam sivilcelerim için ilaçları kullansam geçer mi _?

Sivilce sorunu bendede çok vardı. Cildiyeye gidiyordum senelerdir verdikleri ilaçlar sadece ilk kulllandıgımda etki etti. En son gittigimde yazılan krem en etkili olanmış ve gerçekten çok yararını gördüm sadece sivilceleri değil geçmez dedikleri sivilce lekelerini bile temizledi. Gitmeni tavsiye ederim yoksa başka türlü kurtulmak çok zor :15:

Sivilce sorunu bendede çok vardı. Cildiyeye gidiyordum senelerdir verdikleri ilaçlar sadece ilk kulllandıgımda etki etti. En son gittigimde yazılan krem en etkili olanmış ve gerçekten çok yararını gördüm sadece sivilceleri değil geçmez dedikleri sivilce lekelerini bile temizledi. Gitmeni tavsiye ederim yoksa başka türlü kurtulmak çok zor :15:

Sivilce lekelerinden öyle çok çekiyorum ki :14:
Kremin adını bana özelden yazabilir misiniz ?
Gerçi özel mesaj gönderemiyosunuz henüz
Burdan yazar mısınız ?

Son düzenleme:
ben de kaç kez gittim en son kullandığım ilaçla baya geçti sivilceler.sonrasında da bakmak gerekiyor cilde tamamen geçme gibi bir durum pek rastlanılır bir durum değil

Back