Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sivilce sorunu bendede çok vardı. Cildiyeye gidiyordum senelerdir verdikleri ilaçlar sadece ilk kulllandıgımda etki etti. En son gittigimde yazılan krem en etkili olanmış ve gerçekten çok yararını gördüm sadece sivilceleri değil geçmez dedikleri sivilce lekelerini bile temizledi. Gitmeni tavsiye ederim yoksa başka türlü kurtulmak çok zor
Sivilce sorunu bendede çok vardı. Cildiyeye gidiyordum senelerdir verdikleri ilaçlar sadece ilk kulllandıgımda etki etti. En son gittigimde yazılan krem en etkili olanmış ve gerçekten çok yararını gördüm sadece sivilceleri değil geçmez dedikleri sivilce lekelerini bile temizledi. Gitmeni tavsiye ederim yoksa başka türlü kurtulmak çok zor
Sivilce lekelerinden öyle çok çekiyorum ki Kremin adını bana özelden yazabilir misiniz ? Gerçi özel mesaj gönderemiyosunuz henüz Burdan yazar mısınız ?
ben de kaç kez gittim en son kullandığım ilaçla baya geçti sivilceler.sonrasında da bakmak gerekiyor cilde tamamen geçme gibi bir durum pek rastlanılır bir durum değil