Sivilceli Ciltler Sivilcelerim için ne yapabilirim?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

meliscan88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
4
0
Ya çok mutsuzum.arkadaşlarımın sivilcesi yok. ben o kadar bakım yaptırsamda sivilcelerim var. ne yapacağımı bilmiyorum.Sizin önerileriniz varsa lütven yazarmısınız? Şimdiden Teşekkürler

cnm ondan bundan öneryle sivilce geçmiyo hatta daha da kötü olabiliyo ben çok denedim ama hiç bi faydası olmadı çok sivilcen varsa doktora git bnce

Cnm Doktora gittim ama doktorun etkisini göremedim :KK43: Sıkmamaya çalışıyorum ama aynanın karşısına geçince kendime engel olamıyorum. bu yüzden çabuk etki gösteren bir tedaviye ihtiyacım var.

doktor size hangi ilaçları verdi?doktorunuza söyleyin başka ilaç ve krem kullanın?
burda çok bilgiler var kendinize uygun bişeyi bulup uygulayabilirsiniz.

canım öncelikle geçmiş olsun.Benımde sivilce sorunum vardı çözdüm şükür.Bak, önce pamuğa limon kolonyası döküp sıvılcelere tampon yap.Hergünde düzenli olarak protex sabununla yıka.Başka sabun kullanma sakın.Zamanla azalıp yok olacaktır.:KK34:

:nazar:ben akne trent kullandım canım doktor kontrolünde ve sonuç süper :21:araştır derim ve doktora git
tedavim biteli 6 ay oldu hiç bişey yok yüüzümde leke bile:KK23::nazar:

Cnm Doktora gittim ama doktorun etkisini göremedim :KK43: Sıkmamaya çalışıyorum ama aynanın karşısına geçince kendime engel olamıyorum. bu yüzden çabuk etki gösteren bir tedaviye ihtiyacım var.

bnmde gittğm bi kaç doktr ilaç verp yolluyodu ama sürkli yenileri çıkıyodu.üstelk bnde 20 yaşmdan snra çkmaya başladı ergnlğmde hiç yüzmde sivlce yoktu bi kaç ay önce yine gittm tahll yaptı adet düznszlğmdn çkıyomş doğm kontrl hapı verdi şmdi sivlcelerm gitti yenileri çkmıyo ama

sivilceyi içten kurutucaksın başka çözümü yok yoksa tekrar çıkar..
ben 1 yıl tedavi görerek kurtuldum..
iğne+ilaç+maske+sölüsyon tedavisi gördüm..
1 sene her ay iğne vurundum..
6 ay ilaç kullaındım
6 ay maske+sölüsyon..
doktor tavsiyesiyle..
Cildiyeye gitmelisin..

canım sıkmamaya dikkat et engel ol kendine çok fena oluyo . bende de var bir çok yöntem denedim ama bir faydasını göremedim. şimdi kendim araştırıyorum doğal yöntemlere bakıyorum. eger güzel bi yönteme ulaşırsam burada paylaşıcam.

Ben sivilcelerimden çok çektim piyasada bulunan ürünlerin hemen hemen hepsini kullanmışımdır..Tek çözümü ACNECİNAMİDE buldum..Şiddetle tavsiye ederim sana..

sivilceyi içten kurutucaksın başka çözümü yok yoksa tekrar çıkar..
ben 1 yıl tedavi görerek kurtuldum..
iğne+ilaç+maske+sölüsyon tedavisi gördüm..
1 sene her ay iğne vurundum..
6 ay ilaç kullaındım
6 ay maske+sölüsyon..
doktor tavsiyesiyle..
Cildiyeye gitmelisin..

ne iğnesi maske ve solüsyonu açablirmisin arkadaşım ? bende sivilcelerle uğraşıyorum roaccutanne kullanıyorum şuanda 2.ayım ama sanki hiç geçmiycekler gibi yüzü bebek gibi porselen gibi olanlar varya o kadar imreniyorum ki yüzüm kıpkırmızı aynaya bakamıyorum hep çirkin hissediyorum kendimi mutsuzum özgüvenim yokk ! kötü hissediyorum kendimi kısacası yaniii

Temizlik için ;Sebamed Clear Face Antibakteriyel Temizleme Köpüğü & Sebamed Clear Face Derinlemesine Temizleyici Yüz Toniği

Nemlendirme için:Ceradolin Losyon

Maske:Green Flos Termal Kil Cilt Maskesi

İçten Takviye:Neoxin Acmider

X