Sivilceli Ciltler Sivilcelerim icin denedigim maskelerim

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

melikelike

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
317
72
Selam kızlar ben 28 yaşındayım nerdeyse 30 olucam artık hala hala sivilce problemim var. Ergenliktir dedim sitrestir dedim tozlu ortamda çalışıyordum toz dur dedim geçtim ama hep doktora gittim hiç bir zaman tahlil yapmadılar bi kaç ilaç tamam kullanınca azalıyordu yine aynı bazen yanaklarimda bazen cenemde bazen alnimda 4-5 adet oluyordu yüzümün tamamında değil ama çok kötü görünüyordu bazı yerlerinde de sivilce izleri hep böyle bebeksi bi cilt hayal ederim hala şimdi doğal maskeler kullanmaya karar verdim hergün bebe pudrasi ve limon suyu maskesi yapıyorum sivilcelerim söndü ama izleri var haftada 2 kerede kil maskesi yapmaya başladım şimdide kuru maya maskesi duydum yani ben hergün pudra limon haftada 2 kere kil maskesi 2 kerede kuru maya maskesi yaparsam cildim duzelirmi yoksa daha mi beter olur bilemedim bide elma sirkesi ve limon karışımı ile pamukla yüze kompres yapın diyorlar ben neyi nasıl yapayım kızlar nasıl bir maske cizelgesi uygulayabilirim kendimi

limon elma sirkesi.. prinç unu gülsuyu ve kil bunlar bende acayip işe yaradı canım mesela prinç unu haftada 2 kez yapardım yuzume acayıp güzellik katıyo.. bir tatlı kaşıgı limon bir tatlı kaşığı elma sirekesi ve bir tatlı kaşığı gül suyunla her gün yüzünü yatarken sil 20 dk kadar beklet ve yıka benim yanaklarım kuru alnım cenem acayıp yaglı

Teşekkür ederim canım ya ben 1 hafta içinde bir sürü şey denedim daha kötü oldu cildim şimdi elma sirkesi ve limonla pamukla yüzüme surucem inşallah kururlar ve iyi gelir sonrada kil maskesi yaparım

ben de elma sirkesini denedim ve bende acayip işe yaradı şuan yüzümde hiç yok yanlız ben limon suyu falan koymuyorum 1 çorba kaşığı sirkeye 2 çorba kaşığı su koyup onu yüzüme sürüyorum ve sabah ılık suyla yıkayıp kremleyip bitiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…