Sivilceli Ciltler Sivilcelerim değil baş belalarım.. Yardımmmm kızlarrr

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

berzahh

Sonumuz olsun
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2009
55
0
Arkadaşlar yaklaşık 1-2 aydır yüzümdeki sivilcelerden başım belada .. çıkan sivilceler büüyük büyük ve ağrılı .. resmen mayın tarlasına döndüm .. alnımda sivilce çıkmazdı alnımda bile çıktı izi kaldı..

1 ay önce bi dermatoloğa gititm bana nadixa yazdı her akşam eve gidince yüzümü temizleyip kil mskesi yapıp kremi sürüyorum ama geçmedi

dünde dayanamayıp başka bi doktora gittim bu sefer oda Tetradox ve acneylse yazdı ve cildimi koruması için roccun yada sebamedin güneş koruyucu kremlerinden birini önerdi..

burda okudum günlük ağacı sabunu iyi geliyormuş ve krem olarakta Ceradolin bunları araştırdım iyi gibi acaba sabun olarak sebamedin sabununumu alsam .. çenemden, yanaklarım, burnumun tam tepesinden yaa kocaman sivilceler çıktı nolur yardımmmmm mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

heleki dudak üstü kısmımda sivilceler çıktı ve izleri kaldı kafamçokkarıştımafoldumben

Sivilceyle ılgılı bende çok sorun yasadım..
Heryerde arastırıyodum. Ama olur olmaz herseyıde surmuyodum yuzume..
Cilt uzmanına gıttım burda. Bazı urunler onerdı tabı bıraz tuzlu fıyatı.
5-6 aydır kullanıyorum. Artık sıvılce sorunum bıttı cok şukur.
Bak mesela arab kızı dıyolar oda cok ıyı gelıyo. arada ondanda kullanıyorum ben.
Ama pahalı bişeyler alamam dıyosan. Doktora gıt. Bi krem varmış. Roktan mı rooktan mı ne dıyolar. O da cok etkılıymiş. Ama sen dıycekmişin onu doktora. Bu kremden ıstıyorum bana uygun olurmu fılan dıye. Hatta kuzenım de kullanmıştı ondan.
Senin gibi buyuk sıvılcelerı vardı. Geçmiş şimdi.

canım söyledim o dediğin ilacı yani roucuttane ama sana o olmaz dedi .. benimki okadar ileri safhada değilmiş 2 doktorada söledim yazmadılar bana

canım söyledim o dediğin ilacı yani roucuttane ama sana o olmaz dedi .. benimki okadar ileri safhada değilmiş 2 doktorada söledim yazmadılar bana

Hmm o zaman bıde arabkızını dene canım.
Yatmadan once yuzunu temızleyıp onu sur yat.
O da cok fayda edıyo.
Bi arkadaşım daha kullanıyo onu. Baya iyi diyo.

Yok canım onu kullanmak ıstemıyorum ÇÜnkÜ Çok hassas cıldım herŞey ıı gelmıyor .. Bırde burda okudum bı ÇoĞu memnun klmamıŞ

ama tavsıyen ıÇın teŞekkÜr ederım...

Cnm benimde 1.5 2 senedir sivilce sorunum vardı.Bende doktora göründim nadixa ve eczanede hazırlanan bir karışım verdi onlar iyi geldi ama ömrümün sonuna kadar bunları kullanamazdım sonuçta...
Bir haftadır burdan ögrendigim maydanoz suyuyla bayag bir ilerleme kaydettim aman nazar degmesin korkuyorum tekrar cıkacaklar diye...
Hastalanmama yakın daha kötü olurdu cildim bu sefer sivilce hiç çıkmadı sırtımdaki sivilceler anında düzeldi ama yüzümdekiler de düzeliyor.
Bunı mutlaka dene hemde zararsız.

Birkaç dal maydanozu saplarıyla birlikte cezveye at ve üzerine su koyup kaynat zaten rengi acık yeşil oluyor fazla kaynatmadan hemen al ki vitamini yok olmasın sonra kupaya koy üstüne limon sık cok rahat içiliyor.Ben ılık ılık içiyorum sogukken icemiyorum.
Hergün sadece bir kupa içtim o bile yeterli geldi..

Cnm doktorun verdiği ürünleri sabırla kullanman lazım.Hatta başta artmaya bile neden olabilir ama minimum 2-3 ay kullanman lazım etkisini görmen için.

bunu denicem umarım faydası olur teşekkür ederim maskaraavereliniortak

merve90 ----

evet sabırla kullanıcam zaten başka alternatifim yok gb
dünden itibaren ilacımı ve acnilyce kremini sürmeye başladım inş. faydasını görürüm kısa zamanda .. gerçekten de cildim berbat :sinifsinif::1shok::1no2:

bunu bende denicem hem icer hem sürerim :)

bunun tadı igrenc ama yaa
tadını güzellestircek bisi yok mu kızlar?
bu arada bzm limon bitmis ben limon sıkmadan ictim.

Son düzenleme:
bende acnelys kremi ve tetradox ilacı kullanmaya başldım 2. günde yüzüm dökülmeye ve şuanki haliyle yüzümde yer yer kahverengilikler oluştu özellikle dudak kenarlarım acıyor.. napabilirim acaba yaa .. doktor bana güneş koruyucu önermişti rocc yada sebamed hangisi iyi gelir .. yada ceradolin diye bi krem varmış roucuttan mı neydi o ilaçla birlikte verilenden napim yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…