MAlibuM,
Çok sevindim haberine =)) :1hug:
Benim cildim de iyiye gidiyor...bende de uzun bir sorunsuz dönemden sonra tekrar çoğalmışlardı ki doktora gittim, anlatmıştım topikte...
Şuanda süreç olumlu işliyor, çok mutluyum =))
Bende de izler var ufak tefek, Çay ağacını sürmeye başlicam bir süre sonra, önce doktora görünmek istiyorum...
Bende son 1 yıla kadar çok fazla ürün kullandım, anlatmaya kalksam sayfalar tutar. Doktora mı gitmedim, Güzellik uzmanına mı... Artık bıktım yani...
Son 1 yıldır pek bir şey kullanmıyorum açıkçası, pek sivilcemde kalmadı. Yaş itibariyle sanırım, kendiliğinden geçti.
Ancak izlerini taşıyorum tabi. Ve en önemlisi gözeneklerim açık. Kimseye güvenip bir yere gidemiyorum. Çünkü cildime kimseyi dokundurmak istemiyorum, herkes farklı bir şey deniyor. Çay ağacını denemedim yanız, bua ralarda çok duyuyorum. Bununla ilgili biarz daha ayrıntılı bilgi verirsen sevinirim canım.
Birilerinin bu illetten kurtulması çok sevindiriyo beni. Senin adına çok mutlu oldum, umarım daha da memnun kalırsın gün geçtikçe.
cay agaci tam olarak nedir kizlar nerde satiliyor ve ne ise yariyor?
benim de yuzumdeki izler bir turlu gecmek bilmiyor ve eski fotograflarima bakiyorum tertemiz bebek yuzum simdi tam yarali bocuk olmus..
sinir oluyorum..
ben de simdi baktim basligina.. bakalim vaktim olursa ugrayip alabilirim aslinda.. sagol canim bilgilendirdigin icin..cokacimcoookkaydirigubbakcemile
cnm body shopta satılıo.. belki aktarlardada vardır..
body shop ın en çok satılan serisiymiş bu.. sabunu fln her bi şeyi var..
kozmetik ürün heralde bu çay ağacı