Sivilceli Ciltler Sivilcelerim 3 günde söndü

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

_Zebos_

TEK DİL,TEK BAYRAK...
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
15.448
89
benim cildim karmaydı ve yanağımda sivilcelerim vardı
kimisi iltihaplıydı
cildiyeye gittim bi krem verdi adı benzamiycn
inanır mısınız 3 günde sivilcelerimi söndürdü,iltihaplar kurudu
her gece cildimi temizleyip,tonikledikten sonra sürdüm
sonuç mükemmel,şimdi lekelerim var umarm onlarda gider
paylaşmak istedim buyrunnnnnnnnn

teşekkürler canım fakat sanırım her cilt tipine uymayabilir. bi doktora görünmek lazım önce

bende kullandım o kremi kullandım... ilk başta sivilceleri kurutuyo ama bıraktıktan sonra hopppp sivilceler aynen geriii...

halamın oğlunun yüzü,sırtı hep sivilceydi görünmüyodu resmen
3-4 kutu kullandı (sırt bölgesi olduğu için krem çok gitti)
şimdi tertemiz
bünyeden bünyeye değişiklik gösteriyor demek ki aklinialirimsmile

çok şanslısınız,bende hiç işe yaramamıştı,gerçi benimkiler çok inatçı,hiçbir şey etki etmiyor (

ayy cnm benmde kuzenim kullandı bide yanında tetra hap ile birlikte kullandı ama acaip etki etmişti resmen hiç bişe kalmamıstı bende kullanıcam cildiyeci yazmadan alınmıo bu krem bakalım bnde nasıl bi etki gostercek:):)CADIARZU

canım 3 yıldır o kremi kullanıyordum.aynen ilk kullandığımda çok güzel gelmişti.kızarıkları falan gideriyor.ancak sürekli kullanıldığında cildi kurutuyor. ve tenindeki kızarıklıklar morumsu bi renge dönüşüyor.sende dikkat et! baktın cildin fazla kurumaya başladı.ara ver kreme.zaten o kremin bir kutusunun ömrü 3 ay.3ay sonra bitiremezsen bile at.doktorum 3 ay aralarla yazıyordu.yani 3 ay kullanıyorum.3 ay ara veriyordum.

dikkat et sen yine! geçmiş olsun!

ben de kullanmıştım kaç kutu bebek gibi olmuştu cildim.ama bıraktığım gibi tekrar çıktılar.yani kremlerle tedavi tamamen geçirmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…