Sivilceli Ciltler sivilceleri karaciğerden kesmek için zincifre....

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

nazarboncugum

naz kızım hoşgeldin......
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
10.682
4
40
benim kuzenimin yüzünde ergenlikten sonraki sivilceler kaldı kuzenim 20 yaşındaa bunun için bir arkadaşımızın tavsiyesi ile aktara gittik zincifre adında birşey var çok kuvvetli olduğu söyleniyor eğer sivilceler karaciğerden kaynaklı ise bu ürünü kullanınca geçiyormuş arkadaşımın yüzüde çok kötüydü ve bu zincifreden sonra geçtiğini söylüyor
günde yarım çay kaşığı yemesi öneriliyor çok yenirse zehirliyormuş
8 gün boyunca devam ediliyormuş ve sivilcelerden kurtulabiliyormuş
eğer karaciğerden kaynaklanıyorsa
kuzenim 5 gündür kullanıyor ve sivilceleri azaldı bu konuda yinede bilgi edinmek istiyorum bilgisi olan varmı?

boncuğum yazdığını zencefil die okudum ama yanılmışım..zincifre die bişey hiç duymadımfisfisfis8 günde geçiriyomuş demekCADIARZUetkili olsa gerek...aktarıma sorucam bunu,en kısa zamanda paylaşırım:emir_bebek:

Zincifre Cıvanın indirgeme yolu ile elde edildiği cevherdir. Yunanların Cadı Kazanı (zehirli madde listesi) içinde yer almıştır. Tıpta özellikle deri hastalıklarında ve pas önleyici boya maddesi olarak kullanılır. Formülü cıva sülfürdür
Canlılar üzerine etkileri [değiştir]Cıva, doğada mevcut olan bir elementtir. İnsanlar cıvayı; yiyeceklerden, çevresel ve endüstriyel ortamlarda ve amalgam bileşiklerinden alırlar. Bazı mikroorganizmalar cıvayı daha zehirli bir hali olan metilcıvaya dönüştürür. Bu bileşik, çevrede en çok karşılaşılan organik cıva bileşiğidir ve besin zincirinde birikir.

Ayrıca birinci derece cıvaya maruz kalınan besin maddesi metilcıva içeren balık etidir. Metilcıva, mikroorganizmalarla birlikte, besin zincirinin daha üst organizmalarında birikir.

Cıva, insanlarda gelişmekte olan sinir sistemlerine zarar verir. Çoğu insan çevrede dağılmış bulunan cıva nedeniyle, dokularında eser miktarda cıva taşır. Cıvaya maruz kalan insanın zarar görüp görmeyeceği birçok faktöre bağlı olmakla birlikte genelde zehirleyicidir

200px-MercuryOreUSGOV.jpg

internetten buldum bunları alıntıdır...

dün tv de ender saraçoğluydu sanırım adını karştırıyor olabilirim doktorun eğer cildiniz sivilceli ve matsa günde bir tatlı kaşığı zerdeçal yiyin diyordu o hergün yiyormuş kuvvetli antioksidanmış. civaya mivaya bulaşmayın derim ben :eek:lmaz:

bunu denemek istiyorum 8 günde bişey olmaz herhalde..

dene cnm ama önce aktarına danış ayrıca çok içilmeyecek yarım çay kaşığı aman dikkat çok kuvvetli bişeymiş........
kullanan arkadaşta zerre sivilce kalmadı ama onun karaciğerden geldiği için kesilmiş

Nazarboncuğu bu zincifre gerçekten geçiriyor mu?CADIARZU eşiminde karaciğerden kaynaklı sivilceleri oluşuyor ensesinde ve bel kısmında karaciğerin üzerinde..karaciğerden kaynaklı... denemediğimiz merhem, hap kalmadı doktorların verdiği geçmedi...:umursamaz: biraz geçiyor sıkıntıdan tekrar çıkıyor..şimdi bunu aktardan alıp prosedürüne göre uygulasak bir sorun olmaz değilmi? Zehirlememyim adamı yahu..:nazar:

Nazarboncuğu bu zincifre gerçekten geçiriyor mu?CADIARZU eşiminde karaciğerden kaynaklı sivilceleri oluşuyor ensesinde ve bel kısmında karaciğerin üzerinde..karaciğerden kaynaklı... denemediğimiz merhem, hap kalmadı doktorların verdiği geçmedi...:umursamaz: biraz geçiyor sıkıntıdan tekrar çıkıyor..şimdi bunu aktardan alıp prosedürüne göre uygulasak bir sorun olmaz değilmi? Zehirlememyim adamı yahu..:nazar:

eğer karaciğerden kaynaklıysa geçiriyor cnm
prosedüre göre uygularsanız bişey olmaz
denemekte fayda var derim
zaen tuğlanın ezilmiş hali gibi toz şeklinde satılıyor
sonucu bizede bildirirsen sevinirim cnm....

ya valla oğluşum görse bu yazılanları başımın etisini yer anne al banada diye
aktara bi danışayım bakim ne diyecek
nazarım boncukum tşk canısım haber veririm neticeyi :)

civa insan vücuduna en çok zarar verebilecek ve zehirleyecek bir madde ve vücuda yerleştiğinde atılmıyor. hiç bulaşmayın derim. ilerde daha büyük problemlere neden olabilir. karaciğerle alakalı bir problem varsa kesin çözüm roaccutanne. ki bu ilacı kullanmak için bile doktorlar bir sürü tahlil yapıyor. neticede karaciğer en önemli organlardan biri. zincifre'nin zararlı olduğu ortada. en azından aktar yerine bir doktora danışmanızı tavsiye ederim.

arkadaşlar bende eğer karaciğerden geliyosa sivilceler enginar hapının iyi geldiğini duydum ama hayat boyu kullanıcakmış öyle dediler geçti diye bırakmıcakmışız beyni yeniliyomuş kanı temizliyomuş bir sürüde faydası varmış bi bakın derim ben tamamen bitkiselmiş hiç bir yan etkisi yokmuş ailecek içilebilirmiş ben daha yeni duydum almayı düşünüyorum deneyince yazarım olumlu etkiler duydum inş iyi gelir hepimize

arkadaşlar ;

Zincifreyi ilk defa duydum, kullanan arkadaşlar ne gibi sonuca ulaştılar bilgi verirlerse bizde bilgi sahibi olur , Allah razı olsun deriz:26:

civa insan vücuduna en çok zarar verebilecek ve zehirleyecek bir madde ve vücuda yerleştiğinde atılmıyor. hiç bulaşmayın derim. ilerde daha büyük problemlere neden olabilir. karaciğerle alakalı bir problem varsa kesin çözüm roaccutanne. ki bu ilacı kullanmak için bile doktorlar bir sürü tahlil yapıyor. neticede karaciğer en önemli organlardan biri. zincifre'nin zararlı olduğu ortada. en azından aktar yerine bir doktora danışmanızı tavsiye ederim.

roaccutane karaciğere çözm değil aksine karaciğer ve böbrek tahribatına neden olan çok ağır bi hap. karaciğer rahatslzlığı olan biri olarak bilgimi paylaşmak istedm :nazar: hatta o ilacı kullananlara belirli aralıklarla karaciğer enzimleri tahlili yapılır ki tahribat var mı yok mu tak,ipte olsun diye...

X