- 1 Mart 2012
- 939
- 4
- Konu Sahibi mmmerrrvvve
Benim yuzumde dekolte bolgemde ve sirtimda sivilce var yani olabilecek her yerde sivilcem mevcut. Cok Cok aşırı degiller ama cikiyolar gene de. Ilaç kullanmak istemiyorum. Yüzündeki sivilceler kullandığım malzemelrrle biraz biraz gecmeye başladı ama vücudumu da devamli kremlemek toniklemek sabah akşam yikamak pek mumkun degil. Şöyle guzel bi bitki ot gibi bisey kullanip tüm vücuduma fayda saglamasini istiyorum. Lavanta kürü soğan küru gibi kürler duydum. Bunun yaninda ûhormonları duzenledigi icin hayit tohumu duydum. Karaciğeri temizledigi için enginar kabuğu demleyip icmek duydum. Maydonoz küru yeşil çay icmek duydum aklım karıştı hangisni yapsam bilemedim bünyem de alerjik. Daha omcebunlari deneyip fayda ya da zarar görenlerin yorumlarını istiyorum ya da baska güzel alternatifleri yazarsaniz sevinirim bi de bunların birkacini bi arada denemek faydalı mi olur zararli mi
Bu konuyu actgim günden beri yeşil çay ve enginar çayı iciyorum sivilcelerim artıyor. Kullandığım ürünlerle birlkite temizlenmeye başladı icten sivilcelerim sanırım. Bilgilerinize
Bu konuyu actgim günden beri yeşil çay ve enginar çayı iciyorum sivilcelerim artıyor. Kullandığım ürünlerle birlkite temizlenmeye başladı icten sivilcelerim sanırım. Bilgilerinize
Son düzenleme: