Sivilceli Ciltler Sivilceleri benim gibi olan var m?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
E

EU1

Ziyaretçi
arkadaşlar forumda genel olarak herkes kullanıp memnun kaldığı sivilce önleyici ürünleri paylaşmış. ama kimse sivilcenin türünden bahsetmemiş. sivilce var sivilce var... örneğin içi kist gibi olup bir çıktı mı 2-3 ay suatımızda duran ve geçse bile uzunca bir müddet izi kalan, kırmızı, biraz da acı veren türlerine sahip olan varsa nasıl geçirdiğini yazabilir mi?ben 2 gün önce dermatoloğa gittim. bana imex krem ile alkollü karışımdan verdi. ama çok fayda sağlayacağınıu sanmıyorum çünkü biri tam geçiyor gibi oluyo alttan diğeri geliyor kocaman... off of çok bunaldım artık bu sivilce işinden aynaya bakmak istemiyorum...

Ben varım.
ıltihaplı cıkmaz genelde...
Cıkanlar kırmızıdır uc vermez içi doludur serttir.ızi aylarca gecmez.Hiç dokunmam sıkmam zaten sıkılcak durumu yok ama izi aylarca kalır tam gecer gibi olur aynı yerde yada hemen dibinde yeniden cıkar.Ayrıca cok acı verir.18 yaşlarımda cıkan sivilcelerim kendi kendine kanamaya başlar ve yanıyor gibi hissederdim.
O zaman 6 ay boyunca rrakuten kullanmıştım izleri bile gecmişti.
Şuan 25 yaşındayım 1 senedir gene eski halimi aratmıyor su sivilceler...

25 yaşıma geldim.. doğum öncesine kadar hiç bir sorunum yoktu. bıktım bu ilaçlardan bari fayda etse içim yanmayacak. kaderimiz bu herhalde diyorum :)) napalım...

bende 25 yaşımdayım benimde sizinkiler gibiydi 6 aydır roaccutan kullanıyorum 2 ayda daha devam edicem
şuan sadece izler kaldı yenileri cıkmıyo cok şükür umarım hiç çıkmazlar

ergenliğe bağlı ufak tefek sivilce olayı yaşadım...tabii o zaman ufak tefek demiyordum büyük sorundu benim için...asıl evlenip çocuk sahibi olduktan sonra özellikle 22_28 yaş arası çektim...çıban gibi geçmek,iyileşmek bilmezdi ...gece uyurken yastığa değse acısından uyanırdım benneyaptımki...çok moral bozucu idi ve hiç birşey fayda vermedi...ve bunlar sivilce değil akne olarak biliyorum ben ...boynumda bile çıkardı...28 den sonra 34_35 kadar eskisi kadar yoğun olmasada arada çıkıyorlardı...sonra ufalıp sivilce gibi çıkmaya başladılar...şimdi son 2_3 senedir rahatım ama yaş 41 oldu bu arada:roflol:ve çok çirkin görünmesede izleri kaldı biraz...özellikle boynumla yanağımın birleştiği noktalardabenneyaptımki...onlarıda umursamıyorum artık...kelin ilacı olsa başına sürermiş...ben baş edemedim yıllarca,o yüzdende sadece temiz tutmanızı ve mümkün olduğunca el vurmayıp,mikrop kapmasına sebeb olmamanızı önerebilirim ancak:sm_confused:epey zaman önce aslında bu konuda biri forum açmış mucize gibi bir yapma ilaçtan bahsetmişti...babasının eczacımı,kimyacı öyle bir arkadaşı hazırlamış...ama nasıl bulunur bilemiyorum ...bayağı bir zaman önce idi çünkü...:gitme:

evlenip çocuk doğurunca geçiyor derler hep alakası yokmuş demek
o bahsettiğiniz konuyu ben hatırlıyorum aynı ilaçtan bende kullanmıştım ama fayda etmemişti
şimdi kullandığım ilaç fayda edicek umarım son 2 ayım :kedi:

kızlar bende neler çektim size anlatamam avondan aldığım bi ürünle kabus bitti

çok teşekkürler arkadaşlar.. avon dan aldığın ürünün adı neydi acaba buse_burcu?

ben anlamıyorum sivilce problemi olan arkadaşlarımın evlenip çocuktan sonra tüm cilt problemleri geçti. benimse bebek gibi cildim mahvoldu:KK43:(((

benim de seninkiler gibi içerde kist şeklinde kalıyo raccutane kullandım 1-2 sene iyi gibiydi sonra tekrar bozuldu üstüne bi de prolaktinim yüksek çıktı bikaç sene sonra daha da beter oldu şuan prolaktinim normal seviyede ama sivilceler tam gaz devam çözüm bulabilen varsa lütfen yazsın

bende çok çektim sivilcelerimden hep aynı bölgede kocaman sivilce çıkıyor.çok kötü duruyor kıpkırmızı kocaman bende dayanamayıp sıkıyorum iyi birşey değil ama içinden iltihap akıyor.:1no2: yüzümün bazı yerlerinde izler kaldı:çok üzgünüm:

kızlar hepinize geçmiş olsun inşallah hayalinizdeki cilde kavuşursunuz en yakın zamandaopuyorumnanaktan bu arada sivilce tedaviniz bittikten sonra ısırgan suyunu kullanmanızı tavsiye ederim ben 1 ayda %70 azalmaya şahit oldum

benim de seninkiler gibiydi
yine tek tük var ama daha çok izleri kaldı..
imex kullandım bende fakat tedavi edici olmadı bana yaramadı yani

benim de gözlerimin altına yakın yerlerde çıkıyor bazen, ucu yok amaiçi dou dediğniz gibi hiç dokunmasam da haftalarca durabiliyor orda =( bi de kıpkırmızı izi kalıyor şimdi kahverengi lekeler var yüzümde onların yüzünden. gerçekten iltihaplı ve ucuolan sivilceleri tercih ederdim =))

imex sanki fayda etmeye başladı gibi. hepsi küçüldü ve yeni çıkan yok 2 gündür ama bakalım hayırlısı.... bence ne yediklerim ne içtiklerim ne de stresten falan değil bunlar. sebepsiz yani. hayatta kuruyemiş cips yemem zaten. şuaralar stresli de değilim. gelecek ay kontrole gidip hormon testi yaptırcam..

çok sinir bozucu ben de 2 aydr uğrasıyorum burnumda kocaman kistleşmiş bi sivilce aldrdm boşlttrdm iğneyle şimdi kırmızı izi kaldı hiç mi çözümü yok ya psikolojm bozuldu dıaşrı çıkmaz oldm siyah noktamı sıkıyım die uğrastm bu bana yadigar kaldıı biri geçer desin artıkkk yaaa:KK43:(((

benimkiler de öyle gibi ama çıktı mı 2-3 ay durmuyor =) ama dediğin gibi kırmızı kist gibi çıkıyor benim de öyle beyaz ucu olan normal sivilceler gibi değil.

eet kızlar benımde aynı sızın bahsettıgınız gıbı ucu yok bunların kocaman oluyo sonuyoo tekrar aolusuo boyle surup gıdıyor ıste. <Devır daim yanı anlayavagınız ne yapacagımı bılmedım. Bazen dayanamayıp iğne batırıyorum uç yapıuorum sıkıyorum . O zman da ız kalıyor. Ama ınanın ızlere bıle razıyım yeter kı buyuyp şişmesın . Izlerı bı şekılde kapatıyorum

avonun şu granülle yüz temizleme ürünleri işe yarıyor, bir de kil maskesi. ben yüzüm ne kadar hassas da olsa, haftada 3 gün yavaş yavaş kese de yapıyorum. hem sivilce çıkmıyor hem de izlerin kayboluyor

benim yüzümde kıst gibi içi dolu ve şiş gibi duran sıvılceler vardı.nohut büyüklüğünde arkadaşlar.bakın naptım yaramazlara,önce kolonyalı pamukla sildim.protex sabunundan başka sabun sürmeyin(sarı olanı tavsiye ederim) sonra içi ırın dolu olanlara sıcak su çok iyi geliyor. yüzümü çeşmenın altına tutttum tabi yanmacak kadar olucak su. elimlede o bölgeyi ovaladım.zaten çok doluysa içi ertesi gün patlar o merak etmeyin.kolonyalı pamuğu fazla bekletmeyin yüzünüzde cilt yanabılır.kolay geçiyor arkadaşlar yeterki özenli bakım ve bilgiyle yapın.yerimseniben

Arkadaşlar benim de vardı bu bahsettiğiniz sivilceden. Alerji kaynaklı sivilce olduğunu öğrendim. Özellikle şampuan ve saç kremi yapıyor. Şampuanı yüzünüze değdirmeden saçınızı yıkayın. Göreceksiniz var olanlar sönecek ve yenileri çıkmayacak. Ayrıca yelizkk adlı arkadaşımızın başlatmış olduğu "sivilcesi olan herkes mutlaka okusun arkadaşlar" topiğini de okumanızı tavsiye ediyorum çünkü ben orda okumuştum alerji durumunu. Eğer alerjiniz şampuana karşı değilse doktora gidip alerji testi yaptırın derim. Ins hepimizin cildi bebek gibi olur :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
X