• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri Sivilcelere ve Ciltdeki Ton Farkına Djcat imzası ile Çözüm. :)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

babymaster

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2011
875
11
118
Merhaba arkadaşlar. :kkk:
Değişik şeyleri denemeye ben de her bayan gibi bayılıyorum.
Özellikle burun, dudak çevremde ve göz altlarım da ton farkı vardı. Sürekli kapatıcı ile farkı gidermeye çalışıyordum ta ki 1 hafta önceye kadar.! :28:
Gel gel gelelim yaptıklarıma;
Öncelikle otacının defne sabunuyla yüzümü güzelce yıkıyorum. Cildim karma olmasına rağmen kesinlikle kurutmadı. Aksine cildim yumusacık oldu. Sabun kurutur diye tereddüt etmiştim ama nemlendirici sürmeme bile gerek kalmadı. :16:
Daha sonra bebe pudrasını yüzüme sürüyorum. Ama çok fazla abartmamak şartıyla. O şekilde yatıyorum. Toz olduğu için sabaha kadar kalmıyor bile.
Ve.. cildim de ki ton farkı epey bir şekilde kapandı. Artık kapatıcı sürmüyorum hatta. :7:
Yanağımda ve alnımda çıkan sivilceleri kuruttu üzerine kullandığım günden beri yüzümde bir tane bile sivilce çıkmadı.:16:
Sabah uyandığımda sanki makyaj yapmışım gibi duruyor cildim. :16:
Eğer isterseniz makyajsız fotoğraf koyabilirim..:12:

vaaayy canımcım valla güzel bi dönüş yaptın haa :)
dur bi deneyim sabunumuz aynı değil ama şimdi cildime pudra sürüp yatayım
bakalım inş yarar işime
ama farkı gösterecek 2foton varsa merak da ediyorum açıkçası :54:

vaaayy canımcım valla güzel bi dönüş yaptın haa :)
dur bi deneyim sabunumuz aynı değil ama şimdi cildime pudra sürüp yatayım
bakalım inş yarar işime
ama farkı gösterecek 2foton varsa merak da ediyorum açıkçası :54:

Otacının sabununu 1 liraya alıştım canım çanta boyu ufacık çok şeker kullanmaya kıyamıyorum valla :9:
tamam tatlım yarın koyarım fotoğrafları :16:

Back
X