Kızlar Merhaba,
Bir kaç yöntemim var kullandığım.Ben de deneme yanılma ile buldum,tavsiyeler falan.2-3 sene önce özellikle alnım pütür pütür minik sivilce ile doluydu.Cildimin yapısı karma bu arada,,,
1-Saraçoğlunun önerdiği bir bitkisel çözüm;eşit miktarda elma sirkesi ve maden sodasını karıştırın(bir kaşık sirke,bir kaşık soda),temiz cildinize,sivilceli bölgeye sürün,sabah akşam olmak üzere(kesinlikle ve kesinlikle ilaç kullanan,yüzünde açık yara,sedef vs. hastalığı olanlar yapmamalı)üçüncüye yapmanıza gerek kalmıyor zaten sivilceniz ufalıp kayboluyor.
2-Sabah akşam keçi sütü sabunu ile yıkarım ve ardından (Mecit efendi)(3 tane farklı marka salyangoz kremi denedim ama Mecit efendi gibi etkili olanı yok ) salyangoz kremi ile nemlendiririm.Cildim yumuşak ve pürüzsüz...
3-Haftada bir kez içilmiş Türk kahvesinin soğumuş telvesi ile cilde özellikle de gözeneklerin olduğu kısma peeling uygularım.Ardından yüzümü ılık su ile yıkarım veeeeeeeee birkaç damla zeytinyağı sürüp masaj yaparım.
30 yaşıma gireceğim ama hala yeni tanıştığım kişiler falan en fazla 25 gösteriyorsun der,çokkkkkkkk mutlu oluyorummmmmmm
İnşallah size de yararlı olur.(bU ARADA 2 VE 3 ü devamlı yapıyorum)
Sevgilerrrr
kahveyi bende yapıyorum mükemmel kadifesi bir cildim oluyor 3 ,5 ay sivilcem olmuyor sonra ara ara birer tane çıkıyo tabi
bu keçisütü sabununa bakayım bide olmadı keçisütüyle silerim yüzümü tşk canım bilgi için
ne demek birbirimize faydamız olsun,6 tl ye aldım en son keçi sütü sabununu,kremi de 28 tl idi sanırım ama krem berektli bir ürün azıcık sürünce yetiyor,ben 4 ayda bir kutu falan bitiriyorum,ama tek şartı düzenli yapmak,biraz aksattım bu aralar ben hep mecitefendi ürünleri kullanıyorum,daha bitkisel gibi geliyor,selülit için de kahve telvesi aynı şekilde peeling yapılıyor diye duydum,hatta derya baykal söylemişti,haberiniz olsun
ne demek birbirimize faydamız olsun,6 tl ye aldım en son keçi sütü sabununu,kremi de 28 tl idi sanırım ama krem berektli bir ürün azıcık sürünce yetiyor,ben 4 ayda bir kutu falan bitiriyorum,ama tek şartı düzenli yapmak,biraz aksattım bu aralar ben hep mecitefendi ürünleri kullanıyorum,daha bitkisel gibi geliyor,selülit için de kahve telvesi aynı şekilde peeling yapılıyor diye duydum,hatta derya baykal söylemişti,haberiniz olsun
benim cildimde hiç renk farkı,ton açılması yapmadı,hatta ve hatta ergenlikte sıkmış olduğum sivilcelerin izleri de zamanla yok oldu diyebilirim,çene bölgemde inanılmaz iz vardı,onlar zamanla kayboldu
benim cildimde hiç renk farkı,ton açılması yapmadı,hatta ve hatta ergenlikte sıkmış olduğum sivilcelerin izleri de zamanla yok oldu diyebilirim,çene bölgemde inanılmaz iz vardı,onlar zamanla kayboldu