- 22 Temmuz 2015
- 460
- 424
-
- Konu Sahibi Kendiniarayankiz
yağlı cilde gül suyu yarar etmiyor malesef gözenek acçıyorHer akşam yatmadan önce normal sıvı sabunu ellerimle köpürtüp yüzümün her yerine dairesel hareketlerle sürüyorum ardından duruluyorum, yüzümü kurulayıp bir pamukla gül suyu sürüyorum. Gül suyu hem cildi yumuşatıyor hem de sivilcelerin şişkinliğini ve kızarıklığını dindiriyor :)
Ben karma bir cilde sahibim siyah nokta problemi yaşıyorum, limonu direk sürmüyorum ama yarım limonun üstüne bal sıkıp yüzüme sürmüştüm her gün yapmıyordum ama 2-3 gün arayla o da sivilcelerim çıktığında, zaten sivilcenin çıkması kirden ve yağdan olduğu için her gün yıkayınca sivilce oluşturmuyor ve siyah noktaları da azaltıyoryağlı cilde gül suyu yarar etmiyor malesef gözenek acçıyor
Yıllardır benimde sivilcelerimle başım dertteydi ama sana tavsiye sakın ha limon sıkma ben zamaninda limon kullandım ve yüzüm delik deşik kaldı.Sivilcelerimin hepsi şuan iz olara duruyo ama asprin maskesi yaparsan ve icine 1-2damla limon sıkarsan problem olmuyor ama yüzüne limonu direk uygulama
Son bir şey dahagül suyu gözenek açmıyor ve bir marka vermek gerekirse ROSENSE gül suyunu öneririm faydalarını internetten de araştırabilirsin her cilt tipine uygundur ve fayda sağlayacaktır.
Limon sürme olayını dermatoloğa sormuştum. Sulandırarak olabilir ama saf olarak sürme sonuçta içerisinde asit var cildine zarar verir dedi. Bilginiz olsun kızlar. Sirkeyi de sulandırmadan sürmenizi tavsiye etmem.
bu krem bir harika diyorlarHiç bi işe yaramıyor. Sudocrem var bi onu araştırın isterseniz.