Sivilceli Ciltler Sivilcelere Karşı Fucidin 500 mg tablet Kullananlar?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

daisyyyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2012
283
0
0
İstanbul
Dün doktora göründüm bu ilacı verdi.Kullanıp fayda gören var mı merak ettim?Günde 1 kere yemekten 2 saat sonra almamı söyledi.Bunun yanında sabah akşam cildimi temizlemem için Keracnyl jel temizleyici verdi.Birde akşamları sürmem için sivex losyon.İçlerinde en merak ettiğim tablet.Kullanıp memnun kalan var mı?

ben fucidin tablet değil ama merhemini kullanmıştım yüzümdeki kızarık ve yara için kullandığım zaman iyi gelmişti ama bırakınca o kızarıklıklar geri geldii :(

ben fucidin tablet kullandım 1.5 ay sivex losyon ve tretin le beraber 1.5 ay bunu kullan faydası olmazsa roaccutane a baslarız demişti doktor.Ve 1.5 aydır roaccutane kullanıyorum benim sivilcelerim kistikti büyük agrılı ve ucu olmayan cogu zaman.

ben fucidin tablet değil ama merhemini kullanmıştım yüzümdeki kızarık ve yara için kullandığım zaman iyi gelmişti ama bırakınca o kızarıklıklar geri geldii :(
Zaten bnde hiç tamamen kurtulduğumu bilmem.İlaçları bırakınca hep eski haline dönüyo bu sivilceler.:(

ben fucidin tablet kullandım 1.5 ay sivex losyon ve tretin le beraber 1.5 ay bunu kullan faydası olmazsa roaccutane a baslarız demişti doktor.Ve 1.5 aydır roaccutane kullanıyorum benim sivilcelerim kistikti büyük agrılı ve ucu olmayan cogu zaman.
Banada 2 ay kullanalım işe yaramazsa roaccutane dedi.Ama o ilacı bilyorum araştırdım kullanmayı düşünmüyorum.Çünkü o kadar fazla değil sivilcelerim neden onu vermeyi düşünüyo anlamış değilim.:( fucidin tableti kullanırken herhangi bi yan etki oldu mu sende?

Son düzenleme:
hayır fucidin de herhangi bir yan etki olmadı bende fakat uzun süredir sivilce problemi yasıyorsan roaccutane kullan derim keisn çözüm bu sonucta yoksa benim gibi senelerce ugrasabilirisn :((

hayır fucidin de herhangi bir yan etki olmadı bende fakat uzun süredir sivilce problemi yasıyorsan roaccutane kullan derim keisn çözüm bu sonucta yoksa benim gibi senelerce ugrasabilirisn :((

üniversitem fln başlıcak bu sene onun yan etkilerini kaldıramam :(

1.5 aydır kullanıyorum ve hafif dudak kuruluğu bazen de bel agrısı dısında bir yan etkisini görmedim bence 6 7 ay dişini sıkıp kökünden kurtulmak daha mantıklı bende hep erteledim daha kötü oldu sonra

zoretanin kullandım hemde 7 ay ama yüzümde ilk bir ay sivilce çıkmadı ama kırmzı izler kaldı :( ve şu an sivilceler takrar çıkıyorr zoretaninden önce de bütün tablet krem losyon solüsyon hepsini kullanmıştım ama faydası olmadı :(

zoretanin kullandım hemde 7 ay ama yüzümde ilk bir ay sivilce çıkmadı ama kırmzı izler kaldı :( ve şu an sivilceler takrar çıkıyorr zoretaninden önce de bütün tablet krem losyon solüsyon hepsini kullanmıştım ama faydası olmadı :(

zoretanini bilmediğim için bişey diyemicem :/ Tekrar iyi bi doktora görün bence

umut _ iklimi genelde kilosuyla orantılı olarak gerekli dozu kullanmayanlarda tekrar etme durumu olabiliyormus. daisy umarım fucidinle kurtulursun bana çözüm olmamıst malesef :(

fucidin şu an için işe yaramadı.Bilmiyorum ne kadar zamanda işe yarar ya da yarar mı:S Umudum yok gerçi

Back
X