Sivilceli Ciltler sivilcelere karşı çok etkili bir yöntem

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

vanillya

sensiz eksiğim..nefesim..
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2009
518
2
selam arkadaşlar benimde sivilcelerim arada bir çıkıyordu özellikle çene bölgemde ve psikolojimi etkiliyordu tabii ki.ben de gece hergün yatmadan önce bir pamuğa 5-6 damla limon sıkıp yüzüme sürdüm ve şimdi hiç sivilcem kalmadı.tabii sabah akşam düzenli olarak kükürtlü sabunla da temizledim yüzümü.bende çok işe yaradı şuan hiç sivilcem yok sivilce izlerim de azaldı.sizlere de öneririm.eğer yüzünüzde hafif yanma meydana gelirse bir kaç damla suyla seyreltebilirsiniz

Kolay bir yöntem denicem bunu.Ama bir arkadaşımız bir krem söylemişti onu alana kadar bunu denerim.Ne kadar sürde geçti sivilceler

3-4 günde geçti benim sivilcelerim çok iyi kurutıyor düzenli kullanınca faydasını gösteriyor ayrıca cildi beyazlatıyormuş da.doktorların yazdığı ilaçlar bana bu kadar çabuk etki etmemişti doğrusu. cildi çok ferahlatıyor

cnm kükürtlü sabunu ne kadar süredir kullanıyorsun???bende kullandım bi dönem ama bıraktıktan sonra çok fena sivilceler çıktı suratımda.üzülmeni istemem o yüzden soruyorum :::)

canım 2 aya yakın bir süredir kullanıyorum kükürtlü sabunu cildim zaten fazla sivilceli değil cildim zaten ama bazen stresten sanırım aniden çıkıyor bende. ondan öncede farklı sabunlar kullanıyordum

canım 2 aya yakın bir süredir kullanıyorum kükürtlü sabunu cildim zaten fazla sivilceli değil cildim zaten ama bazen stresten sanırım aniden çıkıyor bende. ondan öncede farklı sabunlar kullanıyordum

anladm ama cilt için sabun kullanmayı pek önermiyor uzmanlar.kükürtlü sabunu bi kaç gün kullanma bakalım sivilce çıkacakmı????dene bence.tabi karar senin cnm :):):)

Bu gün aktara gitmişken kükürtlü sabunda alayım dedim ve aldım, akşama deneyeceğim.
Sonuçları bildiririm teşekkürler :-)

tamam canım umarım memnun kalırsın kokusu başta bira kötü geliyor ama ben zamanla alıştım

cnm kükürtlü sabunu ne kadar süredir kullanıyorsun???bende kullandım bi dönem ama bıraktıktan sonra çok fena sivilceler çıktı suratımda.üzülmeni istemem o yüzden soruyorum :::)

kükürtlü sabunu sürekli kullanmak pek ii deil bence..ben banyodan banyoya kullanıorum bazen..illaki sabun kullanılacaksa palmolive öneririm..ayrıca limonu bende kullanıorum etkiilidir..faydasını görürsünüz..cildi parlatır sivilceleri azaltır..bunun yanında elma sirkesini de tavsiye ederim..çok işe yarar ..bunları gece uygulamak lazım..özellikle limon cildi nemlendirio..belki biçoğunuz asitli madde nasıl cildi nemlendirir dio ama gerçekten güzel bir nemlendiricidir..biz elimizde bile limon kullanırız poyrazlık günlerde..ii geceler..buyrunnnnnnnnn

Buz kalıplarının içine de suyla beraber limon sıkıp buzu sonra yüzünüzde gezdirdiğinizde de hem cildi canlandırıyor hem de sivilcelere iyi geliyor.

limonu ben de kullandım.

eskiden yüzümü gören çiçek mi geçiriyorsun derdi.

limondan sonra herkes sırrımı öğrenmek için soruyor oldu :p

ben artık 2-3 haftada bir limon suyu ile cildimi silip kurumaya bırakıyorum.

sabahları ve akşamları yüzümü temizlemek için de protex sabunlarından kullanıyorum.

X