Sivilceli Ciltler Sivilcelere idrar..

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

chatLaq.

Ne biliiim insanı
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2009
2.068
2
Arkdslr son zmnlarda forumda topiclerde sivilceye idrar, tüylere idrar yarar die yazılanlara cok rastlıorm. aslında bna mantıklı gelio örn, denize idrarını yapan cok insan var, tatile gittigimizdede deniz suyu sivilceleri hemen temizlio bence üreden dolayı.yada tuzda olabilir.. sz veya yakınınızdan sivilcesine idrar süren oldumu?

Son düzenleme:
canım ben geçen hafta 3 gün sürdüm yanaklarımda iltihaplı sivilce vardı kuruttu
sonra regl oldum ara verdm.2 gündür yine başladm sabah idrarını sürüp 15-20 dk
bekliyorum.bakalım nolcak

bende sürdüm ilk basta ise yaradi, ama su an yüzüm sivilce dolu ve sürmeye devam ediyorum ama degisen bisey yok. belki ciltdn cilde farklidir

valla canım ben sana bir şey diyim mi?yani her duyduğumuza inanıyoruz .her insanın sivilcelenmesi başka sebeplere dayanabilir.mesela bende de var ne yaptıysam tamamen geçmedi nedeni ise karaciğer ve cildimin yağlı olması.yani surata idrar değilde başka bi şey sür deseler sürecek miyiz.kesin sonucu olsaydı o kadar ünlü manken ve şarkıcılarımız sanatçılarımızda sivilce olmazdı en pahalı ilaç olsa onlar alamaz mı?yani bir ilacın veya bitkinin v.b şeylerin her insana fayda etmeyeceği kanısındayım.

herşey bi yana yüzüne çişini sürdüğünü bildiğiniz bir erkeği oper miydiniz çok merak ediyorum :nazar:

ben insanların hastalıklara iyi gelsin diye idrarını içtiğini duymuştum...(iyi gelip gelmediği hakkında bilgim yok)

idrar kendi başına mikrop zaten vücudumuzdaki kirli atıklardır.Bi doktora gidin asıl faydayı görürsünüz.Çokkk iğrençç.

Son düzenleme:
ıdrarın açık yaralara sürüldüğünde iyi geldiğini, mikroplardan arındırıp daha hızlı iyileşmesini sağladığını herkes bilir. Hatta eskiden parmağı kesilene afedersiniz ama üstüne işe geçer derlerdi.Hatta penguenlerin olduğu bi animasyon filmindeydi sanırım (happy feet) büyük penguen başroldeki penguenin yarasına işiordu :)

Ama iş yüzümüze gelince değişio.Sivilce cildimizin bi hastalığıdır. Bu hastalığı iyileştirmek için de doktora gitmemiz şarttır..!!

Arkdslr son zmnlarda forumda topiclerde sivilceye idrar, tüylere idrar yarar die yazılanlara cok rastlıorm. aslında bna mantıklı gelio örn, denize idrarını yapan cok insan var, tatile gittigimizdede deniz suyu sivilceleri hemen temizlio bence üreden dolayı.yada tuzda olabilir.. sz veya yakınınızdan sivilcesine idrar süren oldumu?

ya ne demezsin çok mantıklı.denize yapıyolar sende denize girince sivilce iyileşiyo peeh :roflol::roflol::roflol:

allahım ben 14 yaşındayım ben sizden küçüğüm ama ben bile ilk görünce iğrendim ve karnımı tuta tuta güldüm valla. bu sıcakta haytımda duyduğum en tiksindirici şey! hayır efendim sabunalrın suyu mu çıktı. onunla temizle! kim bilir öle kimelri öpüyosunuz ve yazık o öptüğünüz kişiler mikrobu kapıyo biraz mantık plss :eek:lmaz:

Son düzenleme:
idrar mı yuh bee ! bence denize girince cildini iyileştiren o işedikleri çiş değil deniz suyunun kendisidir hiç bu açıdan bakmadın galiba ? :KK70:

allahım ben 14 yaşındayım ben sizden küçüğüm ama ben bile ilk görünce iğrendim ve karnımı tuta tuta güldüm valla. bu sıcakta haytımda duyduğum en tiksindirici şey! hayır efendim sabunalrın suyu mu çıktı. onunla temizle! kim bilir öle kimelri öpüyosunuz ve yazık o öptüğünüz kişiler mikrobu kapıyo biraz mantık plss :eek:lmaz:

zaten ben sürdüm demedimki. yakınınızdan süren varmı diye merak amaclı bir konu actım. dikkatli oku sonra yorum yap!

idrar mı yuh bee ! bence denize girince cildini iyileştiren o işedikleri çiş değil deniz suyunun kendisidir hiç bu açıdan bakmadın galiba ? :KK70:

arkadasım anlama yetersizligin var heralde.ben sadece tahmin yürüttüm. idrar yada deniz tuzundan dedim.kesin idrardan diye birsey demedim!

X